Актуално В програмата

„Море от любов” - събота, 18.07.2009, 17:00 часа, bTV

1 коментар

В “Море от любов”: Историята на забранената връзка между 21 годишната Анелия и нейният приятел Робърт, който е едва на 16.


Тази седмица в “Море от любов” очаквайте: Историята на забранената връзка между 21 годишната Анелия и нейният приятел Робърт, който е едва на 16.

Анелия и Робърт

Историята на забранената връзка между 21 годишната Анелия и нейният приятел Робърт, който е едва на 16. Вижте как пламва една любов, срещу която а всички и всичко. Дали тази любов ще просъществува или е дошъл нейния край?

Стефани


Тази събота ще видите и изповедта на една майка към осиновената ѝ дъщеря Стефани. След смъртта на съпруга й, нашата героиня чувства, че не съумява да засвидетелства на дъщеря си любовта и подкрепата, от която тя се нуждае. И се обърна към нас.

Най-накрая тази седмица в “Море от любов” ще ви разкажем история, на която екипът ни посвети няколко седмици. Тази история дойде при нас случайно – един мъж ни спря буквално на улицата, за да ни помоли да издирим жената, която не може да забрави. Последва нещо неочаквано…
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Море от любов

Миро е водещ на шоуто „Наистина любов” по bTV

Миро е герой в "Море от любов" в навечерието на Коледа

„Море от любов“ стартира десетия си юбилеен сезон

„Море от любов”: Две истории, в които мечтите на героите се превръщат в реалност

Ивана гостува в дома на героиня в „Море от любов”