Актуално В програмата

„Море от любов“ стартира десетия си юбилеен сезон

Добави коментар

„Море от любов“ се завръща в ефира на bTV тази събота, 1-ви октомври. Точно в 18 часа стартира 10-ия юбилеен сезон на най-романтичното шоу.
„Море от любов“ се завръща в ефира на bTV тази събота, 1-ви октомври. Точно в 18 часа стартира 10-ия юбилеен сезон на най-романтичното шоу.

За начало ще видим две истории от село Скутаре, близо до Пловдив.

15 годишната КристинаВ първата история - 15 годишната Кристина, се опитва да бъде балансьор в отношенията между нейните баба и дядо и родителите й. Преди 5 години Кристина загубва братчето си и оттогава се затваря в себе си. Тази семейна трагедия, естествено разтърсва из основи както нейните родители, така и баба й, и дядо й. Отношенията между възрастните никога не са протичали особено гладко. Към днешна дата, обаче, Кристина обвинява себе си за това и подава ръка на всички в знак на помирение.

Милко и ВеселаСлед това ще се запознаем с Милко и Весела. Той е на 33г., от град Раковски и в момента не работи поради трудова злополука, свързана с тежки изгаряния. Тя е на 30г, живее в с. Скутаре и се занимава с отглеждане на цветя. Двамата са женени от 8 години и имат син на 7. Месец преди да потърси Наталия Симеонова и екипа на „Море от любов“ Весела моли Милко да се разделят. Каква е причината и как ще се развие тяхната история – предстои да разберем.

През целия месец Октомври в шоуто ще видим и още вълнуващи истински истории...

Безпрецедентен случай – зет благодари на тъща си в ефира на „Море от любов“; Изненада за Рожден ден под тътена на техно музика;  Разтърсващата история на млад мъж, страдащ от рак на лимфните възли; Майка която обвинява приятелката на сина си, че краде от дома им, както и историята на 25 годишна жена с хомосексуална ориентация, която е била в ТВУ и е преживяла две изнасилвания и един аборт! Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Море от любов

Миро е водещ на шоуто „Наистина любов” по bTV

Миро е герой в "Море от любов" в навечерието на Коледа

„Море от любов”: Две истории, в които мечтите на героите се превръщат в реалност

Ивана гостува в дома на героиня в „Море от любов”

„Сървайвърът” Светослав Бърканичков предлага брак в „Море от любов”