Актуално В програмата

Миро е герой в "Море от любов" в навечерието на Коледа

Добави коментар

В навечерието на Коледа, герой в „Море от любов“ ще бъде един от най-талантливите български изпълнители – Миро.

Миро е герой в

В навечерието на Коледа, герой в „Море от любов“ ще бъде един от най-талантливите български изпълнители – Миро. Виновници за това са четирима млади хора, които наскоро участваха в музикалния риалити формат на БТВ -  „Гласът на България” – Тодор, Мелинда, Севинч и Константин. Там те се запознават с Миро, който е техен ментор в шоуто. След края на формата Миро продължава да им помага и да им оказва подкрепа. Той дори ги превръща в основни действащи лица в програмата на заведението, което отвори на скоро.

Поради  това, нетърпеливи  да изразят благодарността си и обичта си към своя наставник и приятел – Миро, те потърсиха помощта на Наталия Симеонова и екипа на най-романтичното шоу.

Въодушевени от идеята, екипът реши да направи нещо повече - да накара  Миро, в  навечерието на Бъдни  вечер, да се почувства наистина уютно в студиото, вследствие на изненадващата за него поява на сестра му - Деана и 5 годишния му племенник - Давид. Освен това ще станем свидетели и на едно проникновено и вълнуващо Коледно пожелание, произнесено от един много важен за Миро човек – неговият духовен наставник – пастор Иводор.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Море от любов

Миро е водещ на шоуто „Наистина любов” по bTV

„Море от любов“ стартира десетия си юбилеен сезон

„Море от любов”: Две истории, в които мечтите на героите се превръщат в реалност

Ивана гостува в дома на героиня в „Море от любов”

„Сървайвърът” Светослав Бърканичков предлага брак в „Море от любов”