Актуално В програмата

Миро е водещ на шоуто „Наистина любов” по bTV

Добави коментар

„Наистина любов” е най-новото шоу, което ще стартира тази пролет в ефира на bTV. Негов водещ ще бъде Миро.

„Наистина любов” е най-новото шоу, което ще стартира тази пролет в ефира на bTV. Негов водещ ще бъде Миро, а продуцент на предаването, което ще се излъчва в прайм-тайма на медиата е "Хърбър айланд рекърдс".

„Наистина любов” е телевизионен проект, който дава възможност на зрителите да изпратят любовно послание на свои приятел, близък, съпруг(а), гадже и т.н.  Предаването е по лиценз на световното шоу All you need is love, собственост на Ендемол, реализиран е в над 20 страни по света, сред които Холандия, САЩ, Белгия, Финландия, Италия, Португалия, Великобритания, Испания, Аржентина, Швеция, Турция, Мексико, Полша.

“Наистина любов” е телевизионно шоу за най-силната емоция, която човек може да изпита – любовта. Предаването ще проследи в дълбочина това универсално чувство във всичките му проявления и ще се опита да покаже колко далеч би стигнал човек в името на любовта. Зрителите ще видят как любовта триумфира над нещастията, ще опознаят същността на безусловната обич, ще станат свидетели на зрелищни прояви на любов и привързаност и ще видят какво означава романтика в онлайн пространството. Във всеки епизод на предаването екипът ще отдаде почит на чувството, което крепи човешкото  съществуване. Желаещите да изпратят своето любовно послание могат да го направят на и-мейл naistinalubov@btv.bg.

„Миро е един от най-вдъхновяващите хора, които познавам. Той е интелигентен, одухотворен и талантлив. Убедена съм, че ще се чувства наистина щастлив на територията на любовта”, споделя Наталия Симеонова, която ще бъде активна част от екипа на шоуто и винаги ще стои до Миро, на когото ще предаде своя дългогодишен опит, натрупан в предаването „Море от любов”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наталия Симеонова , Наистина любов , Море от любов

Приказката на „Предай нататък” продължава от 21 март по bTV

Лора Крумова напусна bTV

Филип Киркоров в първия епизод на 5 сезон на „Предай нататък”

Любов като от приказките ще оживее в студиото на „Наистина любов”

Kонцерт на Лили Иванова и Антон Хекимян на живо от Бачковския манастир по Великден