Актуално В програмата

„Море от любов”: Две истории, в които мечтите на героите се превръщат в реалност

Добави коментар

Заразени от магията на Коледа, в „Море от любов” на 25-ти Декември ще видим две истории, в които мечтите на героите се превръщат в реалност.

Заразени от магията на Коледа, в „Море от любов” на 25-ти Декември ще видим две истории, в които мечтите на героите се превръщат в реалност.


За начало ще станем свидетели на това как добрите намерения пораждат усмивки на лицето на едно момче. Към екипа на романтичното шоу се обърна госпожа Олга Ускова. Тя и представителки на организацията „Герб жени - София” пожелаха да ни разкажат историята на малкия Божидар - момчето, което тази година е щастливецът, чиято мечта са решили да сбъднат. Божидар е роден с диагноза детска церебрална парализа. На 3 години загубва майка си и оттогава за него се грижи баща му. Мечтата на Божидар за Коледа е да изненада с червено плюшено сърце своята приятелка от училище – Лили. Тя също страда от детска церебрална парализа . Така в студиото на „Море от любов” се озоваха г-жа Ускова и г-жа Маргарита Зафирова, малкият Божидар, баща му – Петко, както и сладката – Лили. Децата получиха от „Герб жени” дрешки, играчки, торта за Лили и лаптоп за Божидар.След това ще се запознаем с Весела и Иван. Двамата имат 15 годишен брак зад гърба си и две момичета – на 11 и 13 години. В момента, по стечение на обстоятелствата, семейството им живее в с. Брани поле, обл. Пловдив, заедно с болния баща на Весела, в къщата на родителите на Иван.

ИванПричината, поради която Весела потърси помощ от Наталия Симеонова и „Море от любов” е дългогодишния психически и физически тормоз, на който е подлагана от страна на съпруга си и неговата майка. Един твърде шокиращ разказ, в който Весела ще излее цялата си болка.

Благодарение на кмета на Пловдив г-н Славчо Атанасов, за семейството на Весела се случи коледно чудо. Тя, разкаяният ѝ съпруг, заедно с двете им дъщери и бащата на Весела получиха шанс за едно ново начало в апартамент, предоставен им от пожелал да остане анонимен пловдивски бизнесмен. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Море от любов

Миро е водещ на шоуто „Наистина любов” по bTV

Миро е герой в "Море от любов" в навечерието на Коледа

„Море от любов“ стартира десетия си юбилеен сезон

Ивана гостува в дома на героиня в „Море от любов”

„Сървайвърът” Светослав Бърканичков предлага брак в „Море от любов”