Актуално В програмата

„Мисия кино“ с „Великият понеделник“ това лято по KINO NOVA

Добави коментар

Непредвидимо и изпълнено с емоции лято очаква най-запалените киномани в превърналата се в емблематична за KINO NOVA кампания – „Великият понеделник“.

Непредвидимо и изпълнено с емоции лято очаква най-запалените киномани в превърналата се в емблематична за KINO NOVA кампания – „Великият понеделник“. В седмото издание, което започва на 24 юни, зрителите ще се превърнат в тайни агенти с мисия да изберат кой филм да гледат всяка понеделник вечер от 21.00 ч.

 

Добави описание


За първи път тази година едно от петте предложения за избор във „Великият понеделник“, ще бъде премиерно за българския ефир заглавие. Първото от тях е продължението на невероятния трилър „Сикарио 2: Солдадо“ със звездното участие на Бенисио Дел Торо и Джош Бролин.

 

Добави описание


Останалите четири ленти, за които тайните агенти ще могат да дадат своя глас, са биографичната драма с Уинона Райдър и Анджелина Джоли „Луди години“, приключението в търсене на свобода „Бягството“ с Колин Фарел, фантастиката „Rogue One: История от Междузвездни войни“ и истинската история за отвличането на внука на най-богатия човек в света – „Всичките пари на света“.

 

Добави описание


Любителите на качествените филми ще могат да направят своя избор на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg от 24 юни. Освен че ще поемат контрола над ефира, зрителите по традиция ще могат да спечелят и много награди. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди.

 

Добави описание


Феновете могат да избират своя фаворит и на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сикарио 2: Солдадо , Луди години , Всичките пари на света , Бягството , Rogue One

Филмово разнообразие и премиера в първата седмица на „Великият понеделник“ по KINO NOVA

Незабравими класики и наелектризираща премиера в третата седмица на “Треска за Оскари“

9 успешни екранизации на романи от 20 век