Актуално В програмата

Незабравими класики и наелектризираща премиера в третата седмица на “Треска за Оскари“

Добави коментар

Зрителите ще видят лентата „Всичките пари на света“ за първи път в българския ефир на 11 февруари по KINO NOVA

Кампанията на филмовия канал KINO NOVA тече с пълна сила и третата седмица ще предложи на киноманите редица отличени от Академията филми и спираща дъха премиера още в понеделник. На 11 февруари, в 20.00 ч., трилърът от Ридли Скот номиниран за „Оскар“ – „Всичките пари на света“ ще разкаже за един от важните моменти в живота на най-богатия човек на света – петролния магнат Жан Пол Гети и неговото семейство. През 1973 година неговият 16-годишен внук е отвлечен и той може да плати откупа от 17 милиона долара стига да поиска, но дали ще го направи? Веднага след това "Телма и Луиз" ще бъдат въвлечени в серия опасни ситуации след като оставят живота си, за да отидат на риболов в планината за уикенда. В какво ще се забъркат двете приятелки, зрителите ще разберат в 22.50 ч.

 

Във вторник от 20.00 ч. Джош Хартнет, Юън Макгрегър и Ерик Бана ще се впуснат в една от най-кървавите съвременни битки в отличената с две награди “Оскар” военна екшън-драма “Блек Хоук“. Трилърът по действителен случай "Капитан Филипс" с участието на Том Ханкс и 6 номинации от Академията ще превземе ефира на KINO NOVA от 23.00 ч.

 

„Треска за Оскари“ продължава в сряда с шпионската драма „Дама, поп, асо, шпионин“ от 20.00 ч., в който Гари Олдман ще бъде принуден да шпионира бившите си колеги, а в 22.40 ч. двама частни детективи ще разследват случай на отвличане, който скоро ще се превърне в криза в „Жертва на спасение“.  

 

Заглавията, които ще приковат зрителите пред екрана в Деня на влюбените, са романтичната класика с Джулия Робъртс и Ричърд Гиър "Хубава жена" от 20.00 ч. и номинираната за два Оскара лента - "Четири сватби и едно погребение" с любимеца на дамите Хю Грант от 22.30 ч. по KINO NOVA.

 

Добави описание

 

В петък, 15 февруари, ”Безсъници в Сиатъл” ще разкаже историята на овдовелия наскоро Сам (Том Ханкс), детето му и пътя към нова романтична връзка в 20.00 ч., а в 22.10 ч. смразяващият трилър по бестселъра на Стивън Кинг с награда за Най-добра главна женска роля за Кати Бейтс – „Мизъри“ ще представи актрисата като твърде отдаден фен на известен писател.  

 

Добави описание

 

Любимата приказка на малки и големи "Пепеляшка" оживява в ефира на KINO NOVA в събота от 20.00 ч. и дава съвсем различен поглед върху класическата история с цяло актьорско съзвездие. В 22.10 ч. биографичната военна драма по истински случай с режисьор Мел Гибсън  - "Възражение по съвест" с 6 номинации и 2 награди „Оскар“ ще разкрие каква цена трябва да плати човек, за да отстои принципите си по време на криза.

 

Краят на третата седмица на кампанията „Треска за Оскари“ ще сложат холивудската актриса Ейми Адамс, която ще опита да разбере дали романтиката от приказките може да съществува в реалния живот в „Омагьосана“ и Мат Деймън, който ще се превърне в „Добрият пастир“ в 22.10 ч. по KINO NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Всичките пари на света

Филмово разнообразие и премиера в първата седмица на „Великият понеделник“ по KINO NOVA

„Мисия кино“ с „Великият понеделник“ това лято по KINO NOVA