Архив Горещо

Мира Добрева в „Майките” - специалния проект на „Горещо” - 7 март от 22:00ч.

Добави коментар

В проекта на „Горещо”, посветен на майчинството, очарователната Мира Добрева разказва, че е сънувала как трябва да се казва синът й...
Тази събота 7 март 2009 година от 22:00 часа телевизионният таблоид „Горещо” ще излъчи втория епизод от своя специален проект „Майките”, който е посветен на звездата на „По света и у нас” - Мира Добрева, дъщеря ѝ Лори и Жоро Торнев-младши.

Мира Добрева в „Майките”

Публичният образ на очарователната новинарка винаги се свързва с перфектна визия и професионализъм. След толкова години на екран, тя си дава сметка, че е време да направи нова крачка в живота. И тъй като в едно семейство раждането на бебе е следваща крачка, тя не се поколебава да напусне новините, за да се отдаде на майчинството. В момента, в който спира да се появява на екран, по кориците на списания и по светски мероприятия, разбира и кои са приятелите й.

Малкият Жоро се ражда през август. Мира е качила 28 килограма по време на бременността. Налага се да ходи при диетолог, за да влезе във форма.
След появата на бебето животът ѝ е много различен. „Сега съм посветена изцяло на семейството!... Животът не е на Мира Добрева, а е на Мира Торнева по-скоро!”

Мира Добрева в „Майките”


За разлика от публичния си образ на жена, която винаги е в подходящата форма и със страхотна визия, сега не винаги е така подредена както ѝ иска. „Знаеш ли – минавали са цели часове и в края на деня се поглеждам и си казвам: „А! Аз съм се затъжила за себе си и не съм се виждала с дни в огледалото!” И това е най-прекрасното нещо, което мога да кажа всъщност, защото въобще не ме интересува как изглеждам!” Има период, в който опитва да е идеална на всички фронтове, но разбира, че греши много и не може всичко да е идеално като по филмите и в книгите. Сега иска само да се грижи добре за децата си - най-голямата награда ще е един ден те да кажат, че е страхотна майка.

Малкият Жоро отсега показва характер - малко спи, малко се храни, плаче много, а това е трудно за една майка.


„Трябва да имаш огромно търпение, за да си майка – не можеш да си представиш, че ще родиш кукла. Куклите ги дават в магазина, а тези ги изпраща Господ!”  Бащата помага много. „Да си баща е огромна отговорност – също толкова огромна отговорност, колкото и да си майка. Ти не можеш просто да направиш едно дете – ти го гледаш така, както го гледа и майката. Аз съм безкрайно щастлива жена, имайки такъв мъж до себе си!”

Мира Добрева в „Майките”


„Мама е страхотна!” – казва Лори. Тя изобщо не ревнува от братчето си и разбира, че в момента вниманието на майка ѝ към нея не може да бъде толкова голямо, колкото към малкия Жоро.

Мира е дотолкова обсебена от „малкия човек”, че един ден прави грешка, която я кара да се срамува да погледне дъщеря си в очите. „Спомням си - бейбифона е бил включен в стаята, в която е тя, а аз съм там, където е предавателят. Аз не знам това и говоря на бебето: „Милото зайче на мама! Единственото щастие на мама! Единственото слънчице на мама!” И тя е чула това в другата стая! Само дойде и ми каза: „Мамо, и аз съм твоя дъщеря! Нали не само него обичаш, толкова, колкото показваш?”

Тогава осъзнах каква глупост съм направила - несъзнателно. Разбира се, че не го мисля, защото две са слънцата в моя живот и две са истинските щастия в моя живот – това са двете ми деца!” Мира не знае дали една майка може да разделя любовта към децата си. „Аз ги обожавам еднакво!”

Лори е на десет и много помага на майка си в гледането на бебето. Според Мира е добре за една майка да има толкова голяма дъщеря, защото може изцяло да разчита на нея.

По какво се различават двете бременности на Мира Добрева и иска ли тя да има трето дете? Успява ли е режисьорът Жоро Торнев да направи картинката от видеозона по-ясна и какви са причините, наложили спешното израждане на Жоро-младши? Защо трябва да се поощрява кърменето и коя е най-добрата инвестиция при отглеждането на децата?

„Горещо”, събота, 7 март 2009г., 22:00 часа, Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мира Добрева , Венета Райкова , "Горещо" - телевизионен таблоид с Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Мира Добрева простила изневяра на мъжа си

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4