Лица ТВ водещи

Мира Добрева простила изневяра на мъжа си

Добави коментар

Тв водещата Мира Добрева преминала през изпитание в брака си, но успяла да даде още един шанс на любовта им с Жоро Торнев...

Тв водещата Мира Добрева преминала през изпитание в брака си, но успяла да даде още един шанс на любовта им с Жоро Торнев, който в момента се подвизава в Къщата на VIP Brother.

„Той ми изневери! Това беше изключително тежък период за нас и за връзката ни. Трудно се изживява подобно предателство, но въпреки всичко простих“, разкрива тя пред списание LOVE style.

Двамата намерили сили да разговарят, да преодолеят трудностите и да продължат напред заедно. А тя е категорична, че още го обича. Освен това журналистката от БНТ била категорично против влизането му в риалитито по Нова. Дори го заплашила, че ако го направи, може въобще да не я завари в дома им.

„Не бях съгласна да участва в шоуто VIP Brother, но въпреки това той си взе решението, без да се съобрази с моето мнение. По тази причина отказах дори да бъда негов защитник в лайфовете в студиото”, споделя тя.

Синът на Мира и Жоро също драматично преживял появата на татко си на екрана.

Водещата на предаването „Отблизо” има и друга причина да се притеснява от престоя на съпруга си в Къщата. Във VIP Brother влезе негово бившо гадже – Надя от „Елит”. Двамата са имали връзка преди режисьорът да тръгне с Мира и на журналистката тази близост никак не ѝ е приятна, защото със съпруга си вече са изживели голяма криза в своите взаимоотношения.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мира Добрева , Георги Торнев , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза