ТВ анонси Нова ТВ

Марта Вачкова: „Маскираният певец“ е една голяма игра“

Добави коментар

Новите 14 маски излизат под светлините на прожекторите тази вечер в 20:00 часа по NOVA

Най-мистериозното шоу „Маскитаният певец“ започва тази вечер в 20:00 часа по NOVA. Нови маски, нов водещ и нов член на Панела са само част от изненадите, които е подготвило шоуто в новия сезон. Довечера ще бъде разкрита и най-голямата мистерия досега – какви са имената на 14-те маски, носени от известни личности, които ще се стремят да опазят тайната на самоличността си в следващите три месеца.

„Маскираният певец е страшно цветно и много артистично предаване. Цялата тайна и мистерия ме привлича изключително много. Това надиграва на котка и мишка е страхотно – какви догадки ще ти дадат, колко ще се подведат. За мен това е една голяма игра“, сподели в студиото на „Събуди се“ най-новият член на Панела Марта Вачкова. Актрисата допълни, че се чувства подготвена и ще записва абсолютно всяка улика отговор на маските.

В специална изненада за Марта с видео послание в студиото се включи другата дама в Панела – Алекс Раева.

„Ние ще бъдем разумът на Панела. Но все пак те предупреждавам – всеки път ще си тръгваш от лайв абсолютно объркана“, закачливо се обърна към Марта красивата певица и каза, че ще я чака с нетърпение за първото предаване тази вечер.

Какви ще са имената на новите герои? Какви песни са избрали за първото шоу? Какви ще бъдат първите улики и първите предположения на Панела? - Не пропускайте да видите старта на най-мистериозното шоу „Маскираният певец“ тази вечер в 20:00 часа по NOVA!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Маскираният певец

Виктория Георгиева е големият победител в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна единадесетата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна десетата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна деветата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна осмата маска в третия сезон на „Маскираният певец“