Сериали Анимация

Мао Мао: Герои на чистото сърце | Mao Mao: Heroes of Pure Heart

Добави коментар

„Мао Мао: Герои на чистото сърце“ представя котарака самурай, който се бори с престъпността - шериф Мао Мао.

„Мао Мао: Герои на чистото сърце“ представя котарака самурай, който се бори с престъпността - шериф Мао Мао. Главните теми в новата поредица по Cartoon Network са приключенията, приятелството и това какво всъщност означава да си герой.

 

Добави описание


Действието се развива около избухливия самотник, стремящ се да стане легенда, Мао Мао, мързеливия киборг Баджърклопс и очарователната им помощничка Адорабат. Те успяват да преодолеят различията си и работят заедно, за да защитят хората в Долината на Чистото сърце от чудовища, злодеи и всякакви други заплахи. Заедно, те научават, че да работиш в екип и да разбираш истински другите е правилният начин да промениш нещата и да запазиш своето място в легендите.

 

Добави описание


Шериф Мао Мао може да изглежда героичен и впечатляващ, но все още има какво да научи. По време на приключенията си той ще разбере, че да бъдеш легенда не означава само да имаш страхотни движения и да изпълняваш опасни мисии. Ключът е в постъпките ти – тези, които карат хората да те помнят и уважават. 

 

Добави описание


„Мао Мао: Герои на чистото сърце“ е създаден от Паркър Симънс и е продуциран от Cartoon Network Studios и Titmouse.

 

Добави описание


Можете да проследите историята на Мао Мао и опитите му да стане легенда от 16 март – всеки ден от 17.00 ч. по Cartoon Network.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мао Мао: Герои на чистото сърце

Мао Мао и приятелите му отново ще зарадват феновете