Сериали Анимация

Семейство Симпсън | The Simpsons - Сезон 25

Добави коментар

С двайсет и петия си сезон „Семейство Симпсън“ продължава да забавлява...

С двайсет и петия си сезон „Семейство Симпсън“ продължава да забавлява зрителите с това, че се шегува с всички и всичко. Като най-дълго продължилия сериал и, както го нарича Entertainment Weekly, най-великия американски ситком, „Семейство Симпсън“ се е превърнало в един от най-новаторските и разпознаваеми образци на развлекателната индустрия по цял свят. Със своя  тънък хумор и остроумие, поредицата се сдоби със статут на незабравима марка за американската поп култура, а членовете на семейството - Хоумър, Мардж, Барт, Лиса и Маги са телевизионни икони.

„Семейство Симпсън“ живее в град Спрингфийлд, Хоумър (Дан Кастеланета) работи като инспектор по безопасността в местната ядрена централа, Мардж (Джули Кавнър), се опитва да поддържа мира в дома. Барт (Нанси Картрайт) е пакостливото 10-годищнно хлапе, 8-годишната Лиса (Йърдли Смит) е умната и свиреща на саксофон, вегетарианка в семейството. А бебето Маги изразява емоциите си чрез своя неизменен биберон.

  • Сериалът, високо ценен от критиците, е отличаван многократно, включително с награда “Peabody Award“, 28 награди “Emmy® Awards“, 29 награди “Annie Awards“, пет “Genesis Awards“ и седем на “Environmental Media Awards“. „Семейство Симпсън“ беше тема на пълнометражен хитов филм, създаде The Simpsons Ride в Universal Studios, има звезда на алеята на славата в Холивуд, удостоен е с 5 американски пощенски марки, създадени лично от Мат Грьонинг, “TIME Magazine“ го нарича „Най-доброто шоу”, а наскоро беше обявен за „Най-добрия ситком за последните 30 години“ от класацията “Vulture.com’s Sitcom Smackdown“.

В предстоящия сезон любимото семейство на Америка продължава да забавлява зрителите с щурите си и необичайни приключения. Хоумър ще продаде акциите си от Apple за боулинг топка, Марж ще вини себе си и музиката на КISS за бунта на Барт, Лиса ще стане мажоретката на местния футболен отбор, а Хоумър ще изражда бебе.

  • Като гост-дубльори ще се изявят Арън Соркин, Гордън Рамзи, Кристин Амънпур, Джо Немът, Рейчъл Медоу, Елизабет Мос, Кристен Уийг и Стан Лий.

Участват:
Дан Кастеланета (Хоумър Симпсън, Кръсти, Барни)
Джули Кавнър (Мардж Симпсън, Пати, Селма)
Нанси Картрайт (Барт Симпсън, Нелсън)
Йърдли Смит (Лиса Симпсън)
Ханк Азария (Мо, Апу, Началник Уигъм)
Хари Шиърър (г-н Бърнс, Смитърс, Нед Фландърс)

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Семейство Симпсън

Сериалите “Американците” и “Народът срещу О Джей Симпсън: Американска криминална история” с общо 25 номинации “Еми”

Сватбата на Джордж Клуни и Амал Алмуддин в стил "Семейство Симпсън"

Хали Бери ще участва в епизод от „Семейство Симпсън"