Сериали Анимация

Патешки истории | DuckTales

Добави коментар

Изживейте ново приключение с комедийния анимационен сериал „Патешки истории“, който има премиера по Дисни Ченъл

Гледайте новия анимационен комедийно-приключенски сериал „Патешки истории“ с премиера по Дисни Ченъл на 16 април от 17:00 часа, който ще се излъчва от понеделник до петък. Новата продукция описва най-шеметните приключения на най-известния богаташ, притежаващ трилиони, Скрудж МакДък, неговите праплеменници – тримата близнаци Хюи, Дюи и Луи, темпераментния племенник Доналд Дък и доверения му екип в дома му МакДък Мейнър. Семейството патици с епично минало отново се събира и Скрудж заедно със своя племенник и праплеменници се гмуркат в живот, по-вълнуващ, отколкото някога са си представяли.

 

Добави описание

 

С отличителния анимационен стил, вдъхновен от класическите рисунки на Карл Баркс, „Патешки истории“ празнува значението на семейството и приятелството. А всеки кадър е изпълнен с комедия, мистерия и приключения. Всеки 22-минутен епизод проследява патиците по вълнуващите им приключения, които прегръщат смелостта, творчеството и се радват на наградата, която получават, когато излизат извън зоната си на комфорт. С уникалните си личностни особености следващото поколение авантюристи Хюи, Дюи, Луи и Уеби дават пример на младите зрители как да бъдат новатори, уверени, любопитни, независими.

 

Създаден за деца, техните семейства и тези, които са запазили детското в себе си, с няколко носталгични намигвания към оригинала, новият сериал разказва за обсебения от приключенията Скрудж МакДък. Той е оставил зад гърба си изследователски живот, разкриване на мистерии и странстване, за да се превърне в бизнесмен и да живее в град Дъкбург. Когато Скрудж неочаквано се събира със семейството си, Хюи с бързата си мисъл, беладжията Дюи и бързо говорещия Луи поставят под въпрос всичко, което знаят за своя някога легендарен и велик чичо. Очаровани от  Скрудж и чудото на замъка МакДък Мейн, тримата близнаци и Уеби научават за дългопазените семейни тайни и освобождават тотемите от епичното минало. Така те изпращат семейството, което включва Уеби, г-жа Бийкли и МакКвак, на смели щуротии по света. Заедно отлично усъвършенстваният екип отстранява опасността, която се крие зад магическите предмети.

 

Добави описание

 

Изпълнителният продуцент на базирания на носителя на награда „Еми“ и ценен от поколение зрители сериал „Патешки истории" е номинираният за награда "Ани" Мат Йънгбърг. Франсиско Ангоунс (номиниран за награда "Еми" за продукцията на Дисни XD "Wander Over Yonder") е копродуцент и редактор на историята и Шон Хименес (с награда на "Дисни XD", носител на наградата "Gravity Falls") е художествен ръководител.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Патешки истории