ТВ анонси Cartoon Network

Мао Мао и приятелите му отново ще зарадват феновете

Добави коментар

Новите епизоди от поредицата „Мао Мао: Герои на чистото сърце“ започват от 19 октомври 2020 по Cartoon Network.

Мао Мао, Баджърклопс и Адорабат ще изживеят още страхотни приключения заедно. Долината на чистото сърце ще се нуждае от тяхната помощ и въпреки многото трудности, спътниците отново ще се отдадат на забавления.

Новите епизоди от поредицата „Мао Мао: Герои на чистото сърце“ започват от 19 октомври по Cartoon Network.

 

„Мао Мао: Герои на чистото сърце“

 

Мао Мао и приятелите му са на път да станат истински супергерои. Въпреки че младият воин остава в сянката на смелия си баща, той продължава да извършва героични дела заедно с Баджърклопс и Адорабат. Заедно, те защитават Долината на чистото сърце от Небесните пирати, следвайки правилата на героичния кодекс. Котката самурай Мао Мао ще трябва да работи върху  силната си воля и издръжливост за благото на цялата земя.

 

„Мао Мао: Герои на чистото сърце“

 

В новите епизоди той ще се изкачи чак до върха на Рубинът на чистото сърце. Ще се научи как да прощава на приятелите си и да провежда важни разговори с тях, защото Баджърклопс и Адорабат случайно счупват любимата му чаша. На свой ред синята героиня ще се опита да докаже на баща си, че може да бъде независима и че приятелството ѝ с котешкия воин и язовеца е истинско. Ще разберем и защо не всички шеги са забавни за всички.

 

„Мао Мао: Герои на чистото сърце“

 

„Мао Мао: Герои на чистото сърце“ неизменно разказва за силата на приятелството и показва, че си струва да се разчита на подкрепата на близките. Героите са много различни един от друг - което ги прави непобедими заедно. Новите епизоди на техните приключения ще донесат много удивителни мисии, по време на които силата на братството ще бъде полезна както никога досега.

Премиерата на новите епизоди на „Мао Мао: Герои на чистото сърце“ ще бъде излъчена в понеделник, 19 октомври от 17.00 ч. и  ще продължи всеки делник по Cartoon Network.

 

„Мао Мао: Герои на чистото сърце“
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мао Мао: Герои на чистото сърце