Сериали Анимация

Бен 10 | Ben 10 - четвърти сезон

Добави коментар

Всички герои от обичаната поредицата отново влизат в действие

Историята на поредицата „Бен 10“ започва, когато едно лято Бен Тенисън, дядо му Макс и братовчедка му Гуен отиват на къмпинг и случайно откриват предмет, наподобяващ часовник. Оказва се, че това е Омнитрикс - устройство, което позволява на Бен да се трансформира в едно от десет извънземни, всяко от които има различни супер сили и способности. Така, заедно с дядо си, Гуен и извънземните, Бен сформира хармоничен екип, борещ се да пази света от опасности.

 

Добави описание


В четвърти сезон екипът на Тенисън ще тръгне на пътешествие до Рим, където ще проучи древните паметници, над които е надвиснала заплаха. Героите ще трябва да се изправят срещу опасността и да спасят града. Дядо Макс, Гуен и Бен дори ще се опитат да затворят водноелектрическата централа, за да опазят водопада. На свой ред, Бен ще участва в изтощително състезание с препятствия, но ще успее ли да го спечели?

 

Добави описание


През есента, феновете на сериала могат да очакват и филма за приключенията на Бен Тенисън, който този път ще се озове в далечното космическо пространство. Скоро предстои да бъде обявена датата на премиерата му, под името „Ben 10 vs. The Universe: The Movie“.

 

Добави описание


Началото на новите епизоди от поредицата "Бен 10" ще бъде на 23 март и ще продължи всеки делник от 21:00 ч. по Cartoon Network.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бен 10

„Бен 10“ се впуска във вълнуващи нови приключения

„Бен 10“ с нови епизоди по Cartoon Network