Сериали Детски Сериали Анимация

Крейг край реката | Craig of the Creek - втори сезон

Добави коментар

В новите епизоди от втория сезон на поредицата „Крейг край реката“ ще можете да се насладите на свежите приключения на тримата приятели: Крейг, Келси и Джей Пи.

Крейг обича да измисля всякакви нови игри, а Поречието е идеалното място за създаване на скривалища и изпълняване на специални мисии. Забавлението става още по-голямо, когато приятелите му Келси и Джей Пи се присъединят към него. Всеки, който гледа „Крейг край реката“, може да разчита на епични изненади и страхотни приключения. Премиерата на новите епизоди ще бъде на 21 декември по Cartoon Network.

Крейг е изключително умно дете - той е също толкова ентусиазиран да играе с приятелите си, колкото и да решава трудни математически задачи. За да знае къде го очакват най-интересните приключения, той създава карта на града си. Придружен от своите двама приятели: леко тромавият, но креативен Джей Пи и смелата книголюбителка Келси, която ходи навсякъде със своя домашен любимец, птицата Мортимор, заедно преодоляват страха и изживяват луди приключения с добро настроение.

В новите епизоди от втория сезон на поредицата „Крейг край реката“ Джей Пи ще пропадне в огромна дупка, която се оказва тайно скривалище направено от картон. Там Крейг намира бележка, която предупреждава новодошлите за мистериите, криещи се в картоненото скривалище. Приятелите случайно разбират, че освен всичко останало там има и загадъчна врата, която води до тайнствено място.

В друг епизод, приятелите ще решат да открият каква е дълбочината на блатото, но ще се изправят пред трудност, когато загубят греблото, без което не могат да се върнат на брега. Единственото им спасение ще бъде Мортимор. Нещата ще се объркат още повече, когато Крейг пробие сала. Децата ще открият, че благодарение на въображението си, ще могат да се забавляват, както у дома, така и на открито.

Началото на новите епизоди от поредицата „Крейг край реката“ ще бъде на 21 декември и ще продължи всеки делник от 14:00 ч. по Cartoon Network.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Крейг край реката

Нови приключения с „Крейг край реката“

„Крейг край реката: летни приключения“ започва по Cartoon Network

Cartoon Network - акценти за февруари 2022

Интересни акценти от програмата на Cartoon Network и Boomerang за април 2020