Актуално В програмата

Боби Турбото е големият победител във втори сезон на „Маскираният певец“

Добави коментар

Невена Цонева и Християна Лоизу се класираха на почетните второ и трето място в шоуто

Грандиозен финал отбеляза края на втори сезон на най-мистериозното шоу в ефира „Маскираният певец“. Борислав Захариев, известен като Боби Турбото , който цели тринадесет предавания успешно се криеше зад тайнствената маска на Баба Яга, извоюва титлата на големия победител. Зрителският вот отреди второ място да заеме обаятелният образ на Булката, зад който стоеше певицата Невена Цонева. Почетната трета позиция на стълбичката бе за Християна Лоизу, която вдъхна живот на загадъчната Хищница.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Боби Турбото не можа да скрие вълнението си от победата секунди след свалянето на маската и сподели за зрителите:

„Огромно благодаря за поканата, за костюма и на целия екип. Благодаря също на хората, които коментираха и ме държаха във въздуха три месеца, страхотни бяха. Човек никога не трябва да се отказва. Когато се трудиш, всичко се получава. Промяната е възможна, когато има вяра, любов и светлина.“

Сред предположенията на панела във финалната вечер не присъства името на Борислав Захариев, но в предходни епизоди имаха съмнения, че именно той се крие зад маската на щурата Баба Яга. Голямата награда бе връчена от победителя в първи сезон на шоуто – Михаела Маринова.

Този текст е копиран от pоTV.bg
„Много трудно се крих в този образ. Всички ми задаваха въпроси, но аз отричах. За мен беше изключително щастие да съм част от това преживяване. Защото за мен това е преживяване, а не просто предаване“, разкри Невена Цонева, която спечели сребърния медал в мистериозната надпревара.
Всичко по темата вижте в potv.bg

На почетното трето място зрителите избраха да застане Хищницата, която остана загадка за всички до последно и панелът не успя да я разкрие.

„Много ми е приятно, че вече ви виждам. Беше голямо предизвикателство да участвам в предаването. Този образ беше доста отговорен за мен. Благодаря на всички!“, разказа певицата за приключението от участието си в „Маскираният певец“.
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Феновете на предаването се насладиха на завладяващ спектакъл на големия финал на втори сезон. Хищницата, Баба Яга и Булката изпяха по две песни на сцената, а минути преди да стане ясен победителят трите маски се събраха за общо изпълнение на „Маска на цветни петна“. Шоуто започна с появата на последната гост-маска от предходния сезон – Бикът. В костюмът тази година бе скрит главният сценарист на „Маскираният певец“ - Влади Априлов.

„В това шоу няма нищо лесно, но точно затова то се превърна в хита на сезона“, каза той след разкриването на образа.
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

С разказ от първо лице за емоциите от участието и победата във втори сезон на „Маскираният певец“ още в понеделник в ефира на „Здравей, България“ зрителите ще видят Борислав Захариев – Боби Турбото. Само ден след това, на 8 декември, Лора Инджова и Виктор Николаев ще посрещнат Невена Цонева и Християна Лоизу в студиото на сутрешния блок на NOVA.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Маскираният певец , Боби Турбото

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Деси Слава свали маската на макарона на полуфинала на „Маскираният певец“

Кристиан Кирилов се оказа Златният в „Маскираният певец“

Бебето се завръща в „Маскираният певец“

Пейо Филипов свали маската на любимото плашило