Актуално България търси талант

Мария Силвестър и Александър Кадиев водещи на „България търси талант”

1 коментар

На 12 февруари започват снимките на същинските кастинги в четвъртия сезон на „България търси талант”, което ще предложи много забавление и позитивни емоции в праймтайма на bTV и тази пролет. Водещи на новия сезон на най-успешното шоу в последните 5 години у нас ще бъдат две от най-забавните, уникални и екстравагантни лица в родния ефир – Мария Силвестър и Александър Кадиев.

Мария Силвестър е позната на феновете на „България търси талант” от предишния сезон на шоуто, когато в качеството си на единствен водещ споделяше радостите и сълзите на участниците, влизаше в различни роли и бе част от изпълненията на някои от талантите. Освен с театралните си и кино постижения, Александър Кадиев е известен на зрителите и като един от водещите на най-гледания развлекателен сутрешен блок „Преди обед” по bTV. В продължение на три месеца, освен с театъра, Сашо ще има не леката задача да съвместява и работата по два телевизионни проекта и да „се разкъсва” между две уникални дами – Десислава Стоянова в „Преди обед” и Мария Силвестър в „България търси талант”.      

„Предишният сезон беше много емоционален за мен. Както казах и тогава, аз съм много „емоционално подкупна”. Срещнах се с много и различни хора, съпреживявах с тях всеки един момент и излизах на сцената заедно с тях. Страхотно е, че отново ще изпитам тази емоция, а най-хубавото е, че в този сезон ще имам и партньор до себе си, с когото ще я споделям. Мисля, че със Сашо говорим на един език и за ужас на сценаристите твърде вероятно е да окупираме сцената със нашето присъствие” – споделя Мария Силвестър.

„Гледал съм "България търси талант" с голямо любопитство. Винаги съм се възхищавал на хората с талант. И нещо повече, вдъхновява ме грижата, честността и отдадеността на тези хора. Техният стремеж да усъвършенстват живота си и този на другите. Именно затова, се чувствам голям късметлия, че ще имам възможност да бъда част от тази магия, от това вълнуващо рилити. 
Досега съм си партнирал с моята "вечна" колега Десислава Стоянова. Все в сутрешните часове. А сега ще бъда с артистичната, изобретателна и остроумна Мария Силвестър. Нямам търпение. И понеже съм нощна птица, вечерният прайм тайм на телевизията е най-подходящият час за нашите изяви. Очакват ни големи емоции и незабравими мигове с журито и участниците в шоуто! Очаквайте :)” – коментира Сашо Кадиев.

Първата среща на кандидат талантите с водещите ще бъде на 12 февруари в зала 2 на НДК, когато започват снимките на същинските кастинги за четвъртия сезон на „България търси талант”.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мария Силвестър , България търси талант , Александър Кадиев

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя