Кино

МАДАГАСКАР 3 със световна премиера в Кан

Добави коментар

Създателите на МАДАГАСКАР 3 избраха Международния филмов фестивал в Кан за домакин на световната премиера на анимационното приключение в петък, 18 май.
Създателите на МАДАГАСКАР 3 избраха Международния филмов фестивал в Кан за домакин на световната премиера на анимационното приключение в петък,  18 май. Решението им не е случайно, тъй като точно в Европа акостират героите от филма след последните им премеждия в Африканската джунгла.

МАДАГАСКАР 3 със световна премиера в Кан

По червения килим преминаха звездите, които озвучават щурите анимационни герои в оригинал. В центъра на събитието бяха комиците Бен Стилър (Лъвът Алекс), Крис Рок (Зебрата Марти) и Дейвид Шуимър (Жирафът Мелман), както и единствената дама в компанията Джейда Смит (Хипопотамът Глория).  Към четиримата приключенци в европейските им преживелици на път за дома се присъединиха Браян Кранстън (Тигърът Виталий), Мартин Шорт (Тюленът Стефано) и Джесика Честейн (Ягуарката Джия).

МАДАГАСКАР 3 със световна премиера в Кан

Сред кино звездите на събитието бяха също Наоми Уотс, Кармен и Долорис Чаплин, Джейн Фонда, Джема Артъртън, Ана Фалчи, Робърт де Ниро, Салма Хайек и много други техни колеги от филмовата гилдия, които от миналата седмица са в Кан.

МАДАГАСКАР 3 със световна премиера в Кан

Специално за българските фенове на МАДАГАСКАР 3, две от звездите във филма дойдоха и у нас. Пингвините Редник и Скипър ще се срещнат с почитателите си в софийската зоологическа градина на 26 и 27 май, а турнето им ще продължи с участие в празника на 1 юни в Mall of Sofia, в компанията на Мария Силвестър (Джия Ягуара), която ще зарадва малчуганите с автографи . В Деня на детето Пингвините от Мадагаскар ще посетят също Стара Загора и Пловдив, на 2 юни ще са в Бургас, а на 3 юни в Русе.

Зрителите у нас ще видят МАДАГАСКАР 3 за първи път в 3D и ще чуят любимите анимационни герои с познатите гласове на българските актьори Анатолий Божинов (Алекс), Тодор Николов (Марти), Петя Абаджиева (Глория) и Пламен Чернев (Мелман). Към тях в Европа се присъединяват Ягуарката Джия с гласа на телевизионната водеща Мария Силвестър, Тюленът Стефано озвучен от Александър Воронов, Витали Тигъра с гласа на Веселин Калановски и Капитан Дьобоа озвучена от Василка Сугарева.

МАДАГАСКАР 3 със световна премиера в Кан

Официалната премиера на МАДАГАСКАР 3 в 3D киносалоните България е на 8 юни 2012 г., а предпремиерно, анимацията може да бъде гледана от 1 юни 2012 г.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мадагаскар

За първи път в 3D, МАДАГАСКАР 3 акостира в Европа с шарен афро цирк