Кино

За първи път в 3D, МАДАГАСКАР 3 акостира в Европа с шарен афро цирк

Добави коментар

Преди да разсмее зрителите от големия екран, МАДАГАСКАР 3 и афро цирка акостират в европейската столица на киното Кан, за световната премиера на филма на 18 май.
Преди да разсмее зрителите от големия екран, МАДАГАСКАР 3 и афро цирка акостират в европейската столица на киното Кан, за световната премиера на филма на 18 май.За първи път в 3D, към Алекс (Анатолий Божинов), Марти (Тодор Николов), Глория (Петя Абаджиева) и Мелман (Пламен Чернев) се присъединяват нови, циркови герои.

На български ще чуем Ягуарката Джия с гласа на телевизионната водеща Мария Силвестър

На български ще чуем Ягуарката Джия с гласа на телевизионната водеща Мария Силвестър. Стефано Тюлена е озвучен от Александър Воронов, Витали Тигъра от Веселин Калановски, а напористата Капитан Дьобоа от Василка Сугарева.

13-годишната Гергана Петкова

Роля в анимационната комедия получи и 13-годишната Гергана Петкова, която бе одобрена от студиото, защото се  представи най-добре в конкурса за озвучаване, проведен в началото на месеца.

шеметните Пингвини

Всички български фенове на щурите животни от Мадагаскар имат неповторимия шанс да се срещнат с шеметните Пингвини, които преди няколко дни пристигнаха у нас. След първото си телевизионно участие с Мария Силвестър, утре Скипър и Редник ще се включат в парада по случай откриването на първия мултиплекс в град Бургас. През този и следващия уикенд, от 11 до 16 часа, те ще очакват почитателите си в зоологическата градина в София. Турнето им продължава с участие в празника на 1 юни в Mall of Sofia, в Стара Загора и Пловдив; на 2 юни в Бургас и на 3 юни в Русе.

МАДАГАСКАР 3

Веднъж напуснали Африка след последното си приключение, Алекс и верните му четириноги приятели Марти, Глория и Мелман копнеят да се завърнат у дома. Те са готови на всичко, за да се доберат до зоологическата градина на Ню Йорк в Сентрал Парк.

Придружени от Крал Джулиан, Морис и Пингвините, в МАДАГАСКАР 3 щурите герои  се впускат в приключението на живота си. В търсене на Пингвините и маймуните, с които да съставят план за преминаване на океана, те буквално изплуват в Европа. Обрали казиното в Монте Карло, Пингвините трябва бързо да изчезнат от кралството.

Цялата банда се впуска в рисковано бягство от офицера от френските служби за Животински контрол Капитан Шантал Дьобоа, която не може да се примири с буйстващи диви животни по улиците на собствения ѝ град и е твърдо решена да улови първият си лъв.

Преследваните герои намират идеалното прикритие: пътуващ цирк. Следват таен план за преобразяване на цирка, изпълнения на смъртоносни номера, нови приятелства и откриване на неподозирани скрити заложби.
 

Официалната премиера на МАДАГАСКАР 3 в 3D киносалоните България е на 8 юни 2012 г., а предпремиерно, анимацията може да бъде гледана от 1 юни 2012 г.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мадагаскар

МАДАГАСКАР 3 със световна премиера в Кан