Актуално В програмата

Любимата Роза се завръща на сцената на „Маскираният певец“

Добави коментар

Една от най-красивите и любими на зрителите маски от миналата есен – Розата, се завръща на сцената на „Маскираният певец“.

Една от най-красивите и любими на зрителите маски от миналата есен – Розата, се завръща на сцената на „Маскираният певец“. Нежният костюм от предходния сезон бе скрил певицата Жана Бергендорф, която стигна до финала на най-мистериозното шоу и зае почетното второ място.

 

Добави описание

 

Тази събота друга известна личност ще вдъхне живот на Розата, а зрителите пред малкия екран и панелът отново ще имат ограничено време да разкрият коя е звездата. 

 

Добави описаниеНовите герои, които стигнаха до този ключов етап в надпреварата, ще влязат в три артистични битки тази седмица. Булката ще премери сили с Бебето, Баба Яга ще влезе в пряк сблъсък за пореден триумф с петкратния победител - Златния, а в голямата тройна битка ще се срещнат Хищницата, Плашилото и Макаронът.

 

Добави описание

 

Дали предположенията на следователите кой се крие зад маските ще се затвърдят или те отново ще бъдат разколебани след изпълненията на мистериозните герои?

 

Добави описаниеТази събота към детективите на шоуто ще се присъедини комедийният актьор и любимец на зрителите Тончо Токмакчиев. Заедно с Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев той ще даде всичко от себе си, за да разкрие звездните участници, скрити под впечатляващите костюми. Ще се съгласи ли с досегащните предположения на панела или ще види нови улики и ще даде различни насоки за размисъл?


Кои маски зрителите ще изберат да продължат напред в предаването? Какви изненади са подготвили седемте мистериозни герои? Какви ще са новите улики за тях? Коя ще бъде осмата свалена маска? – не пропускайте да видите в „Маскираният певец“ в събота от 20:00 по NOVA.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Маскираният певец

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Боби Турбото е големият победител във втори сезон на „Маскираният певец“

Деси Слава свали маската на макарона на полуфинала на „Маскираният певец“

Кристиан Кирилов се оказа Златният в „Маскираният певец“

Бебето се завръща в „Маскираният певец“