Актуално В програмата

Лекарите в "Св. Анастасия" се изправят пред най-големите си страхове

Добави коментар

Колко крехък е човешкият живот? Кой ще надделее в битката между емпатията и страха? Тези и други морални въпроси ще се превърнат в основна тема за лекарите в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“.

 Колко крехък е човешкият живот? Кой ще надделее в битката между емпатията и страха? Тези и други морални въпроси ще се превърнат в основна тема за лекарите в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“. Новината за ХИВ позитивен пациент ще се превърне в челен сбъсък с действителността за всички конактни с него лекари.

 

Доктор Хаджихристев, сестра Райкова, дотор Романова, Пенев и Поли ще трябва да научат дали светът ще се промени завинаги или ще преминат през още едно предизвикателство на лекарската професия.

 

Добави описание

 

Паниката ще залее доктор Петмезов, а в окото на бурята ще се озове дори и Лилия Куртева. Дали тестът на някои от тях ще бъде положителен и какви ще бъдат следващите стъпки в „Св. Анастасия“, зрителите ще научат в предстоящите епизоди тази седмица по NOVA.  

 

Добави описание

 

Доктор Ковачев ще получи две неустоими предложения – едното, ще бъде свързано с ново стъпало в кариерата, а другото с нова страница в личния му живот. Дилемата ще даде възможност на Марио да подреди своите приоритети, но и да жертва нещо значимо. Междувременно доктор Чилингирова ще получи документите за апартамента от Фотев, а неочаквана среща ще я провпокира да преразгледа ситуацията.

 

Добави описание

 

Съмненията за машинации в болницата няма да оставят професор Цонев, който ще продъложи да мисли за всичко това дори и в собствения си дом. Отношенията му с доктор Кръстева ще ескалират с обвинения и недоверие към нейната позиция. 

 

Ще намери ли спокойствие и изход от ситуацията професор Цонев? Ще попадне ли в клопка Нора и накъде ще продължи Марио? – феновете ще видят в новите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Решаващи обрати и смели ходове на финала на „Откраднат живот: Антитела“

Любими герои се завръщат в "Откраднат живот: Антитела"

Опасни връзки преобръщат взаимоотношенията в "Св. Анастасия"

Срещи от миналото разтърсват лекарите в "Св. Анастасия"

Жажда за справедливост в "Откраднат живот: Антитела"