Актуално Какво ще се случи...

"Легенда за синьото море", епизод 2 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 2 на корейския сериал "Легенда за синьото море", който може да гледате от 20.00 ч. на 2 септември 2021 по bTV Lady.

Вторият епизод на “Легенда за синьото море" започва с кратка ретроспекция, в която новият кмет Ким Дам Лим запалва фенери на желанията на местните деца. Случайно един от тях е изпуснат и попада на брега. По пътя си надолу той отново намира русалката. Един ловец на русалки, който е чул за срещата между Ким Дам Лим и Шим Чонг, е мисли, че ще намери русалката, ако просто следва кмета.

Русалката говори на Ким Дам Ли. Кметът е изненадан, че тя може да говори техния език. Русалката казва, че няма нищо, което хората да не могат да направят. След това той я пита защо не е проговорила при първата им среща, тя казва, че е проговорила, но кметът просто не я е чул. Кметът се надява да види русалката отново, затова тя му каза да запали фенер, когато иска да се срещнат. Една нощ русалката вижда светеща светлина над морето и като заплувала натам, вижда цялата долина, изпълнена със запалени фенери.

Текст от potv.bg

В днешно време, Хо Джун-Дже се връща за Шим Чонг, за да може да се сбогува както трябва. Когато най-накрая я намира, той се сбогува с нея и си тръгва бързо. Но докато пътува с колата си, вижда, че момичето вече е вътре и трепери. Не му остава нищо друго, освен да я приюти, тъй като изглежда, че тя няма къде другаде да отиде. Той я завежда в хотела си и взима душ, докато Шим Чунг си играе със светлините в стаята им. Хо Джун-Дже се дразни и я ѝ казва да спре. За момент Хо Джун-Дже забелязва, че момичето е станало малко срамежливо.

Текст от potv.bg

През деня екипът на Хо Джун-Дже се обажда, за да му съобщи, че последната им жертва е не само изпълнителен директор, но и лихвар. Той е изпратил хора, които да търсят Хо Джун-Дже и екипа му. И изглежда, че те вече са го намерили, като са го проследили с помощта на телефона му. Хо Джун-Дже бързо измисля план и когато хората нахлуват, те си мислят, че бомба е на път да избухне, затова се прикриват. Хо Джун-Дже успява да избяга, но изглежда, че мъжете ги настигат. За щастие, Хо Джун-Дже успява да намери велосипед, докато русалката без усилие ги удря.

Отиват в църква, където друг приятел на Хо Джун-Дже се преструва на свещеник. Той иска помощта на Хо Джун-Дже в замяна на част от парите, които ще получи там. Така след свършената работа Хо Джун-Дже отива с русалката на място, наречено "Краят на света". За съжаление, лошите успяват да го прихванат и също отиват на мястото.

Текст от potv.bg

Оказва се, че мястото е свързано със спомен от времето, когато той е бил още дете. Но докато разказва за случилото се с него, лошите внезапно идват, за да ги хванат. Те нямат къде другаде да отидат, освен да скочат в океана. Хо Джун-Дже признава, че се страхува от високо, но няма избор. Русалката се връща в истинската си форма. Когато Хо Джун-Дже открива истината, тя го придърпва за целувка.

Гледайте корейския сериал „Легенда за синьото море“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по bTV Lady.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Легенда за синьото море

"Легенда за синьото море", епизод 5 какво ще се случи?

"Легенда за синьото море", епизод 4 какво ще се случи?

"Легенда за синьото море", епизод 3 какво ще се случи?

"Легенда за синьото море", епизод 1 какво ще се случи?