Актуално Какво ще се случи...

"Легенда за синьото море", епизод 1 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 1 на корейския сериал "Легенда за синьото море", който може да гледате от 20.00 ч. на 1 септември 2021 по bTV Lady.

Първият епизод на "Легенда за синьото море" започва с Чон Джи Хьон в ролята на русалката Шим Чонг в миналото. Има е мощен тайфун и силните вълни отнасят всичко по пътя си към брега, включително и Шим Чонг. Шим Чонг е заклещена в една скала и хората, които я виждат, се опитват да я хванат. Въпреки това Ким Дам Лим, изигран от И Мин Хо, се притичва на помощ и иска да я освободи.

В днешно време И Мин Хо влиза в ролята на Хо Джун-Дже , измамник, който се преструва на търговец, адвокат и дори прокурор. Той умее да хипнотизира хората и да използва магически трикове, за да ги заблуждава. Работи с екип и следващата им работа е в Испания. Изглежда Хо Джун-Дже е бил Ким Дам Лим в предишен живот.

Междувременно Шим Чонг отново има проблем с вълните в океана и се озовава в безсъзнание на морския бряг близо до хотела, в който е Хо Джун-Дже е. Когато се събужда, тя изведнъж вижда, че краката са заменили опашките ѝ, но само за няколко секунди.

По-късно Хо Джун-Дже се събужда, чувайки шумове, и открива, че в стаята му има момиче, Шим Чонг, което се крие зад яке. Той я пита за самоличността ѝ, но Шим Чонг не отговаря, тъй като не говори човешки език. Шим Чонг се плаши и го рита и отново се е скрива зад якето. Хо Джун-Дже няма друг избор, освен да се обади в полицията. Шим Чонг се опита да избяга, но не знае, че пред нея има стъклена стена. Хо Джун-Дже бързо я завързва и я снима в телефона си.

Пристига полиция и ѝ поставя белезници. Хо Джун-Дже изпитва съжаление за начина, по който са се отнесли с нея и казва, че няма нужда да ѝ слагат белезници и потвърждава, че не е направила нищо лошо. Тогава Хо Джун-Джеe изпраща снимките ѝ на приятелите си, за да разберат самоличността ѝ и повече информация за нефритената ѝ гривна.

Що се отнася до Шим Чунг, полицията вече я разпитва, но тя няма представа какво й казват. Тя започнала да си играе в полицейския участък, което разгневило служителите. Той се приближил прекалено близо до Шим Чунг, при което тя се защитила и го ударила. Сега полицаите призовават Шим Чунг да се успокои, докато оценяват ситуацията.

Полицията разпитва Шим Чунг, но тя няма представа какво говорят. Тя започва да си играе в полицейския участък, което разгневява служителите. Един от тях се приближава прекалено близо до Шим Чунг, при което тя се защитава и го ударя. Полицаите призовават Шим Чунг да се успокои, докато оценяват ситуацията.

Хо Джун-Дже получава информация от свой приятел, че гривната, която носи Шим Чунг, е ценна, затова отива в полицията, за да я вземе. Полицаите не искат да му предадат Шим Чунг, тъй като в момента се води разследване, но той ги хипнотизира и те се съгласят. Когато вече е насаме с Шим Чонг, той се извинява и се отнася с нея специално. Купува ѝ дрехи и обувки, за да изглежда представително.

Хо Джун-Дже я хипнотизира, за да може най-накрая да се сдобие с гривната, но за негова изненада тя не е там. Той е много разочарован, че е оставил Шим Чонг сама. Търговският център затваря и охраната вече я беше помолила да напусне. Шим Чонг остава съвсем сама навън, чакайки Хо Джун-Дже под дъжда. И тогава Хо Джун-Дже се връща.

Гледайте корейския сериал „Легенда за синьото море“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по bTV Lady.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Легенда за синьото море

"Легенда за синьото море", епизод 5 какво ще се случи?

"Легенда за синьото море", епизод 4 какво ще се случи?

"Легенда за синьото море", епизод 3 какво ще се случи?

"Легенда за синьото море", епизод 2 какво ще се случи?