Архив Горещо

Криминалното досие на Боян Расате в „Горещо”

Добави коментар

Криминалното досие на Боян Расате в „Горещо”, събота, 31 януари 2009г., 22:00 часа, Нова телевизия
Стоянка Мутафова и дъщеря ѝ Муки в „Майките” - новият специален проект на „Горещо”, вдъхновен от чудото на новия живот и посветен на магията на бременността през очите на няколко поколения жени

Боян Расате в „Горещо”Тази събота 31 януари от 22:00 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е Боян Расате.

Скандалният председател на БНС разкрива подробности около всички съдебни дела и разследвания срещу себе си.

През 2005 година Боян Расате получава тригодишна условна присъда за побой и грабеж над „криминално проявен циганин”, който по негови думи дори се е опитал да го изнудва, за да промени показанията си в съда.

След като бе осъден на шест месеца пробация заради атаките си срещу участници в гей-парада през лятото на 2008 година, Боян Расате дойде в студиото на „Горещо” веднага след като се беше разписал в Службата за пробация и сподели какво всъщност представлява тя и какви са темите, които дискутира с пробационния си служител. Той разкрива подробности и около пътния инцидент през 2006 година, в който, пътувайки за Пловдив удря и убива пешеходец на магистралата с колата си.

 Коста ЦоневТази събота продължава и разказа на легендата Коста Цонев. „Това действително е едно събитие в моя живот!” – определя той срещата и връзката си с двадесет и девет години по-младата от него Елена.

Чувства ли се убиец Боян Расате? Каква е историята на голямата любов между Коста Цонев и съпругата му Елена? Защо влиза в политиката и какви са отношенията му със Симеон Сакскобургготски? Театър ли е Народното събрание и кое е най-важното нещо в живота на Коста Цонев? Всичко това само в „Горещо”, събота, 31 януари 2009г., 22:00 часа, Нова телевизия. И още: „Много ме беше страх!... Осмаче се роди – нищо не разбрах! Само виках: „Ще живее ли горкото, ще живее ли?” – споделя Стоянка Мутафова в новия специален проект на „Горещо” – „Майките”, посветен на магията на бременността и майчинството.

„Горещо”, събота, 31 януари 2009г., 22:00 часа, Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова , "Горещо" - телевизионен таблоид с Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“