Архив Горещо

Константин в "Горещо", събота, 12 декември

Добави коментар

Наистина ли Константин е потомък на Елин Пелин? Имал ли е Коцето кратък летен флирт с Преслава? - отговорите в в "Горещо", събота, 12 декември, 22:20 ч.
Тази събота, 12 декември от 22:20 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е Константин, за да разкрие истината за раздялата си с Райна и от какво естество е връзката му с Преслава и да разкаже за новото си гажде Надя.

Константин в Константин споделя, че любовта им с Райна е била много голяма и много истинска, но с течение на времето двамата като че ли тръгват в различни посоки. За това според него не е виновен само единият, защото в една връзка вината е и в двамата.

„Последните месеци нещата започнаха да изстиват, но те бяха на много висок градус и не може толкова бързо да изстинат!” – споделя Коцето и разказва как дълго време двамата не са знаели какво точно искат и са се разделяли и събирали много пъти преди окончателно да сложат край на връзката си.

„Кучетата ми взе – много съм разстроен! Рядко ги виждам!” – споделя Коцето и разказва как Райна, тръгвайки си е взела двете им кучета Дракон и Карпузи. В момента двамата поддържат много добри отношения и си помагат, с каквото могат.

„Голям човек е Райна! Който ще е с нея, ще е щастлив!” – заявява Коцето. – „Ако имат отношения с това момче (Светльо) – аз подкрепям връзката!”

От студиото на „Горещо” Коцето позвъни на Райна, за да я попита какво точно се е случило на датата 18 март.

Докато отношенията му с Райна леко позатихват, връзката му с двадесетгодишната Надя започва да набира скорост. Коцето признава, че в момента е много влюбен и много щастлив. „Тя наистина е хубава, но не знае, че е хубава, което е най-важното! Според мен я вълнуват други неща... Точно когато ми е най-криво, тя ме кара да се чувствам по-спокоен!” Новата приятелка на Коцето говори няколко езика и в момента е студентка по право.

„Аз съм шесто поколение софиянец от едната страна, а от другата съм див селянин! И си личи!” - признава Коцето и отговаря на въпроса действително ли е потомък на Елин Пелин.

Изневяра ли стои в основата на раздялата на Райна и Коцето и какво се е случило точно на 18 март? Потомък ли е Коцето на Елин Пелин и коя своя страна не е показвал на обществото? Какви са отношенията му с Преслава и защо не е направил песента „Не ми пречи” в дует с Райна? Какви имена за децата си харесват двамата с Надя и смята ли, че ще бъде добър баща?

 „Горещо”, събота, 12 декември 2009г., 22:20 часа, Нова ТВ.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“