Архив Горещо

Кеворк Кеворкян в „Горещо” - събота 17 октомври от 22:20 часа

Добави коментар

Кеворк Кеворкян критикува ТВ водещите и медиите в книга - премиера в „Горещо”, събота 17 октомври от 22:20 часа

Кеворк Кеворкян критикува ТВ водещите и медиите в книга - премиера в „Горещо”, събота 17 октомври от 22:20 часа

Кеворк Кеворкян в „Горещо”


Тази събота 17 октомври от 22:20 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е Кеворк Кеворкян.
Повод за интервюто е новата му книга „Тайните на телевизията”, която излиза на 21 октомври. Няколко дни по-рано специално за зрителите на „Горещо” Кеворк Кеворкян лично споделя мнението си за известните лица от малкия екран, за съвременните медийни „явления”, за отношенията политика-медии, за Царя и имотите му...

В студиото на „Горещо” Кеворк Кеворкян прави забележителни коментари за много телевизионни водещи и репортери като не спестява и най-критичните си забележки. „Водещите са една сложна смес, в която преобладават комплексите и несигурността.” – твърди в книгата си той. Според него е недомислица телевизията да се нарича „четвърта власт”, защото „хлябът, който ядат телевизионните работници е доста по различен от този, който ядат политиците”. В книгата си той пише, че „не можеш да подтичваш след всяка власт, непрекъснато да правиш медийни масажи и да претендираш, че си четвърта власт.”

 

 

Кеворк Кеворкян в „Горещо”


Кеворк Кеворкян отправя особено критични бележки и към Симеон Сакскобургготски: „Аз пиша доста остро за него, но ми се струва, че дори това е малко!... Това е голямо крушение – сега всичко се съсредоточава около някакви гори, някакви имоти, някакви нотариални актове, някакви сделки, а една част от българската история потъва!”

 

Кеворк Кеворкян разкрива каква е причината книгата да излезе с вестник „Шоу”, а не с вестник „Уикенд”, както бе обявено по-рано. В новата си книга той споделя и мнението си за водещата на „Горещо” Венета Райкова – Георгиева. Той я определя като „луксозния погребален агент на някои измислени звезди” и признава, че единственото, което го дразни у нея е гласът й.


Има ли храбреци в българските телевизии и защо „отвореният телефон” е ужасно нещо? Кои са законите на К.К. и кой е най-големият враг на телевизионните журналисти? И още – за „бюрековщината”, за „сезонните дупедавци”, за съвременните „поцелуйковци” и за „телевизионния Алцхаймер”.

 „Горещо”, събота, 17 октомври 2009г., 22:20 часа, Нова телевизия.

 

 

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова , "Горещо" - телевизионен таблоид с Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“