Актуално Други

Кандидат-ясновидец получил видение за смъртта на Ахмед Емин!

Добави коментар

Кандидат-ясновидец получил видение за смъртта на Ахмед Емин!

ЯсновидциЕдин от кандидатите за втория сезон на „Ясновидци” се явил пред кастинг екипа на „Глобал филмс” с шокиращата новина, че е получил съвсем ясно видение за смъртта на Ахмед Емин!

Версиите около загадъчната кончина на дясната ръка на Ахмед Доган от няколко дни владеят общественото и медийно пространство. А ето и какво разказва кандидат-ясновидецът за видението (19 октомври), два дни след трагичния инцидент:

Според него, Ахмед Емин е „убит от полицай, след случайна свада”!!! Следва и описание на убиеца: „с неголям чин – пазач или охрана, сприхав характер, роден на 15-то число, около 33 годишен, със синьо-зелени очи и шапка”.

Дали това е вярно, никой не e в състояние да каже, тъй като кандидатите за участие във втория сезон на хитовото шоу на bTV все още не са преминали през тестовете на екипа, с които да докажат, че наистина имат свръхестествени способности.

До края на самия кастинг на 24 октомври (петък) остава съвсем малко време, а молби за участие все още се получават на телефона и имейла на предаването. Едва след това ще бъдат проведени и първите изпитания на кандидатите, за да бъдат избрани тези, които ще се борят пред цяла България, за да докажат ясновидската си дарба.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ясновидци

Джефри Донован за ролята си в "Ясновидци" по AXN

„Суперсили“ и „Ясновидци“ с премиера по AXN през май!

Maрияна Николаева е победителят в Ясновидци 2

Разтърсващ финал на „Ясновидци” 2 - събота, 13 юни в 20 часа

“Ясновидци” - 6 юни, събота от 20:00 ч.