Архив Горещо

Кали в “Горещо”: “Ние сме попфолк народ”

Добави коментар

Кали в “Горещо”, тя ще отговаря на всички нападки и критики към попфолка и прави равносметка за мъжете в живота си,...

Тази събота, 14 януари, от 22:15 специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е фолк звездата Кали, която отговаря на всички нападки и критики към попфолка и прави развносметка за мъжете в живота си, които са оказали най-голямо влияние върху нея и кариерата й.

Кали в “Горещо”Какъв е звукът, който интонира средата, в която живеем Балканите - рок или попфолк? Попфолк, разбира се! Ние сме такъв народ. Ние сме попфолк народ! И не знам защо се срамуваме да се наречем такъв народ! Все едно американците да се срамуват да слушат кънтри!” – коментира Кали и обяснява кога е против и кога приема една жена да направи подобрения на бюста си.

- “Продължавам да съм против момиче с естествено красив бюст на 18 години да си сложи силикон, защото смята, че това ще ѝ донесе повече фенове или положително реакции на обществото към нея. Абсолютно съм против!”

Кали откровено говори за мъжете в живота си. “Аз много исках да бъда булка, обаче дойде един момент във възрастта ми... Поставих си един лимит – казах си, че ако не ми се случи до 35 точно, след това...” – признава Кали и разказва за опитите на Тони да я изненада с предложение за брак.

Кали коментира и най-жълтото, което е излизало за нея в медиите: “Бащата на детето ми е Иван Димитров, не Георги Илиев. Детето ми е кръстено на Георги Илиев и исках Георги Илиев да бъде негов кръстник, но тъй като държах сина ми да бъде кръстен на 6-ти май, а пък Жоро тогава си празнуваше винаги имения ден и нямаше как да стане, та друг е кръстникът на сина ми.” Кали споделя, че са били много близки приятели с Жоро Илиев, но той не е бил неин тип. “Знаеш ли кои мъже най ми харесват – от “Властелинът на пръстените” тези с косите и брадите и от “13-тия войн” - всичките до един ги взимам!”

Кали в “Горещо”


Има ли Кали силикон в гърдите и какво разсейваше Венета Райкова по време на интервюто? И още: за първия видео клип в жанра, за силикона и правото на достойна гръдна обиколка, за пошлостта и истината в попфолка, за мъжът-мечта и правото на щастие на всеки, за хазарта и силата да се откажеш от него.

„Горещо”, събота, 14 януари 2010г., 22:15 часа, Нова телевизия
.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кали , Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“