Предавания Риалити шоу

Какво значи “X Factor”?

2 коментара

Основното е едно: „X Factor” е много повече от добрия глас, добрата външност или добрите песни. X Factor е всичко това. И още нещо. Дойде време да го потърсим в България.
„X Factor” е онова качество, което превръща обикновените хора в звезди от световна величина. То може да бъде изключителен талант, изумителна харизма, необикновен артистизъм или творческа оригиналност.

„X Factor” е искрицата, която пали публиката и я кара да иска още.

„X Factor” е причината стотици милиони да посещават поп концерти по цял свят.

„X Factor” е причината някоя песен да стане хит в различни държави.

„X Factor” е причината Мадона да бъде легенда.

„X Factor” са октавите на Марая Кери, движенията на Майкъл Джаксън, клиповете на Бьорк, спектаклите на U2, гениалността на Джон Ленън, енергията на AC/DC, личността на Фреди Меркюри, магията на Бийонсе, впечатлението, което прави Лейди Гага, неповторимостта на Лили Иванова. Примерите са безкрайни...

Основното е едно: „X Factor” е много повече от добрия глас, добрата външност или добрите песни. X Factor е всичко това. И още нещо. Дойде време да го потърсим в България.

С какво „X Factor” се отличава от останалите музикални формати?


С почти всичко. Приликата между „X Factor” и другите предавания, които търсят музикални таланти е, че много хора се състезават пред огромна аудитория да се превърнат в следващата звезда на страната си. Разликите са много повече. Ето основните от тях:

В шоуто може да участва почти всеки. Единственото условие е да имате навършени 16 години. Няма горна възрастова граница. Може да сте ученик или пенсионер - всеки има шанса да докаже, че притежава „X Factor”.

1. Няма ограничение за формата на изпълнителя - това е единственото шоу, в което могат да се явят както солови певци, така и дуети или вокални групи.
2. Няма ограничения за вашето изпълнение. Можете да пеете акапелно, в акомпанимент или на синбек. Можете да застанете сам на сцената и да запеете. Можете да излезете с агитка. Можете да направите цял спектакъл. Всичко зависи от вас. Вашето изпълнение може да бъде във всички познати стилове. Или да предложите свой.

3. Кастингите се провеждат пред очите на всички. Вие имате възможност със самото си явяване да излезете на сцена пред голяма публика на живо.

4. Вие няма да бъдете просто оценявани от така наречените “съдии”. Те ще се състезават заедно с вас. По време на шоуто ще бъдат ваши учители, ментори, а понякога и партньори.

5. В шоуто има много повече етапи и предизвикателства от всеки друг подобен формат. Изненадите винаги предстоят.

6. Концертите на живо ще са много повече от всичко, правено до сега. Те ще са истински поп спектакли от световна величина.

7. Участвайки в „X Factor”, вие ставате част от най-успешния телевизионен формат в момента. „X Factor” е много повече от телевизионно предаване. „X Factor” е престиж със световна тежест.

X FactorКой ще прави шоуто?

Това е международната продуцентска компания "Паприка латино", която произвежда телевизионни шоу програми в редица европейски страни, сред които Румъния, Унгария, Сърбия, Словакия и Словения. Партньорството ѝ с Нова ТВ е гаранция за успешната реализация на проекта.

Защо да се запиша за участие в „X Factor”, а не в друго музикално предаване?

Защото това е формат №1 в света. Защото ще дебютира в САЩ, едновременно с България. Защото това е не просто шоу, а световно призната марка, която носи престиж. Защото се излъчва в 33 държави. И защото е “ролс-ройсът” в света на шоубизнеса. А си е друго да се возиш в ролс-ройс, нали?

Как да се запиша за участие?

Достатъчно е само да се регистрирате за предварителните кастинги на адрес http://xfactor.novatv.bg/, или на телефони 0888 511 784 и 0888 512 634, които са без увеличение на тарифата.

Всеки, който се е регистрирал, ли е допуснат до предварителен кастинг?


Да. Просто посочете града, в който искате да дойдете, и попълнете регистрационната форма. Това е достатъчно, за да присъствате на предварителните кастинги.

Мога ли да дойда на предварителен кастинг, ако не съм се регистрирал?


Да. Можете да попълните регистрационната форма и на място. Въпреки това, препоръчително е да го направите предварително - за общо улеснение.

Всички явили се предварителен кастинг ли ще бъдат прослушани?


Да. Ще обърнем внимание на всеки, който е дошъл в някой от петте посочени града. Няма допълнителни условия или етапи.

Мога ли да се явя на предварителен кастинг, ако съм под 16 години?


Регламентът на шоуто поставя възрастово ограничение от 16 навършени години към 1 август 2011 година. Ако сте на по-ниска възраст, но все пак дойдете на предварителен кастинг, ще бъдете прослушан както всички останали. В случай, че сте изключително подходящ за участие, ще се положат усилия да бъдете включени в проекта въпреки възрастта си. Това обаче не може да бъде гарантирано. В случай, че не станете част от шоуто, вашите данни ще бъдат запазени и ще бъдете потърсени лично при следващо издание на „X Factor” в България. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor