Предавания Риалити шоу

Измъкни се жив с Беър Грилс

Добави коментар

На 18 ноември точно в 21:00 часа по Discovery Channel започва излъчването на най-мащабното приключенско реалити състезание, водено от световната мега звезда Беър Грилс.

Кой ще се измъкне жив?

На 18 ноември 2013 точно в 21:00 часа по Discovery Channel започва излъчването на най-мащабното приключенско реалити състезание, водено от световната мега звезда Беър Грилс.  Във всеки епизод на „Измъкни се жив с Беър Грилс” световноизвестният любител на приключения и експерт по оцеляването отправя предизвикателства на отбори от по двама души, които трябва да оцелеят в екстремни условия.

Грилс води едно непрестанно и изключително рисковано приключение, в което главните герои са 10 екипа, които трябва да се борят срещу жестоката и дива природа на Южния остров на Нова Зеландия.

Добави описаниеТяхната мисия е тройна: да оцелеят, да се движат като група и да избегнат елиминациите. Всяка седмица Беър ще изпраща вкъщи по един екип. В края ще остане само една двойка – тази, която според него е показала най-много отдаденост, кураж, изобретателност и решителност в стремежа си да се измъкне невредима. На нея Беър ще връчи невероятната парична награда от 500 000 долара.

От непроходими гори и стръмни отвесни планински склонове, до ледени реки и опасни пукнатини в ледници, заобикалящата ги среда ще бъде жестока, изолирана и физически изтощаваща. Участниците ще се борят да оцелеят, както никога досега, докато се опитват да предвидят и овладеят и най-лошото, което природата изправя срещу тях. На всеки екип се поставя задачата да поеме лидерството в един от етапите на приключението, което включва и набавянето на храна, паленето на огън, намирането на подслон и справянето с трудностите.

През цялото време Беър ще наблюдава или от удобни за това позиции, или ще пътешества заедно с групата. Той търси силен дух, находчивост и отдаденост – качества, без които той знае, че е невъзможно да се оцелее в дивото. Ако ситуацията го изисква, Беър ще се притече на помощ, но през цялото време двойките ще трябва да работят заедно, за да преодолеят студа, умората и трудностите. В края на всеки етап на приключението Беър трябва да вземе трудното и емоционално решение - кой да напусне играта.

Добави описание

Колкото повече се увеличава залогът, толкова по-непреодолими стават препятствията. Колкото повече се доближават до цивилизацията, толкова по-трудно става приключението, докато накрая не остане само една двойка. Отборът ще е издържал и оцелял след най-екстремното изпитание на характера и силата на духа и ще си тръгне с огромна парична награда, белези и гордост от това, че са се доказали, способни да се „измъкнат живи с Беър Грилс”.

Това не е състезание, а приключение, което променя живота и разкрива първичния инстинкт за оцеляване, нужен, за да се измъкнеш жив. Зрителите могат да станат част от това невероятно изживяване само по Discovery Channel от 18 ноември 2013 точно в 21:00 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Измъкни се жив с Беър Грилс

Кой е Беър Грилс?