Предавания Риалити шоу

Доктор Мърси | Dr. Mercy

Добави коментар

„Доктор Мърси“ представя ново лице в света на дерматологията и медицинските звезди на TLC

Зрителите ще се запознаят отблизо с практиката на д-р Мърси, за да видят колко отдадена е тя на работата и пациентите си и колко е решена да докаже, че всеки може да изглежда и да се чувства красив, отвътре и отвън, независимо с какво предизвикателство трябва да се справи. Д-р Мърси ще хвърли светлина върху екстремни кожни състояния, какво причиняват те на страдащите и можем ли да се справим с тях. Случаи като ринофима, която е причината носът на пациент да нарасне три пъти над обичайния си размер или като друго уникално състояние, заради което пациентка е покрита с все повече бучки след всяка следваща нейна бременност.

„TLC е дом на едни от най-добрите медицински специалисти в света и ние винаги се стремим да добавяме свежи, нови лица към нашия изключителен списък от лекари.“, казва Хауърд Лий, президент на TLC Streaming and Network Originals. „Личният и състрадателен подход на д-р Мърси се откроява и наистина, нямаме търпение всички да се срещнат с нея.“

Д-р Мърси е сертифициран дерматолог и стипендиант на American College of Mohs Surgery, отгледана в семейство на медици. Израснала в Нигерия, и двамата й родители са били медицински сестри, а баща й е първият човек, който я е научил как да прави шефове. Семейството й се премества в Чикаго, когато тя е само на 10 години. Завършила е бакалавърското си обучение в Университета на Айова по микробиология и завършва Медицинския факултет на Университета в Индиана. Продължава следдипломното си обучение в Northwestern Memorial Hospital в Чикаго, като междувременно практикува дерматология в болницата Mount Sinai-St.Luke’s Roosevelt Hospital в Ню Йорк. Д-р Мърси сега е медицински директор на Lilly Dermatology и има за цел да осигури най-добрите грижи в областта на дерматологията и хирургията, като направи дерматологията по-достъпна за своите пациенти.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Мърси

„Доктор Мърси“ представя ново лице в света на дерматологията на TLC