Предавания Риалити шоу

Прелюбодейци

1 коментар

„Прелюбодейци” е хитово американско риалити шоу.

„Прелюбодейци” е хитово американско риалити шоу. Зрителският интерес към предаването е много голям. Шоуто разкрива изневери в интимните отношения на случайни хора, които се свържат с предаването.

По традиция някой от двамата партньори в дадена връзка, който смята, че другият му изневерява, участва в интервю. Това е откриващата част на „Прелюбодейци”. В това интервю човекът разказва за своята половинка, откога са заедно, какви са им отношенията, какви са неговите/нейните впечатления и в какво точно подозира човека до себе си.

След това детективите на предаването се впускат в разследване на заподозрения. Те го следват навсякъде и заснемат всяка стъпка.

Не е рядкост нараненият от изневярата да потърси физическа саморазправа с виновника или с любовника/любовницата, на няколко пъти са вадени дори ножове и пистолети.

Шоуто завършва с кадри, които показват какво се случва с двойката след като конфронтацията е отминала и всичко вече е ясно. Ще се изненадате колко различни изхода има от подобна ситуация... както и на какво са способни някои хора от любов! Или пък като са ядосани...

Водещият на реалитито Cheaters - Joey Greco / Джоуи Греко

Cheaters - Joey Greco / Джоуи Греко

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Прелюбодейци

Научих доста за изневярата и взаимоотношенията...

„Прелюбодейци“, 13-ти сезон

"Хванати в изневяра" е bg версията на Cheaters