Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 8

Добави коментар

Майката на Прерна иска да развали годежа! Ще разберат ли всички за любовницата на Навин? Вижте какво ще се случи в епизод 8 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг се връща у дома напълно мокър. Ниведета го вижда и го разпитва за връзката му с Прерна. Анураг избягва въпроса и си тръгва. Ниведета намира поведението му за странно.

Прерна се оглежда в огледало и мисли за Анураг. Тя си спомня моментите, които е споделила с Анураг под дъжда. Тя се усмихва. По-късно тя разбира, че е време за сън. Прерна заспива мислейки за Анураг.

Анураг преминава покрай стаята на Навин и го вижда да флиртува със същата жена от миналия епизод. Навин казва, че щом се ожени за Прерна, няма от какво да се притеснява. Анураг влиза в стаята и шамаросва Навин. Вика Мохини. Идва Мохини и пита дали всичко е наред. Анураг казва Навин. Мохини му казва, че Навин е навън. Анураг е халюцинирал цялата сцена. Анураг киха. Майка му му дава када и го праща да спи.

На следващия ден Прерна се обажда на Анураг рано сутринта и го пита дали е добре. Анураг ѝ казва, че е. Прерна му казва, че се е притеснявала за здравето му и се чувства виновна. Анураг я уверява, че е добре и го нарича специална вечер. Анураг прекратява обаждането мислейки си, че няма да остави Навин да съсипе живота й.

Междувременно Ниведета отива при Мохини и ѝ казва, че подозира, че Анураг има връзка с Прерна. Това ядосва Мохини. Тя моли Ниведета да спре да говори глупости.

Подготовката за годежа на Навин е в разгара си, Анураг чува как Навин прави план да се срещне с приятелката си в хотел. Отива в същия хотел и го вижда със нея. Той разбира номера на стаята им. В хотелската стая любовницата на Навин му казва, че ще го загуби след годежа, защото Прерна е много красива. Той ѝ отговаря, че се познават от години и все още са заедно. Просто сега има нужда от Прерна. Анураг ги чува и решава да изобличи Навин.

Прерна се подготвят за годежа. Веена ѝ казва, че желае този годеж да се развали. Междувременно Анураг се обажда на Прерна, за да ѝ каже, че Навин е с друга жена в хотелска стая, но Прерна не може да го чуе и прекъсна разговора. Накрая Анураг се обажда на баща си и го моли да дойде в хотела.

Молой пристига в хотела с Мохини, Ниведета и Анупам. Анураг казва на семейството си, че Прерна не може да се ожени за Навин, защото той ѝ изневерява в хотела с друга жена. Мохини и Ниведета се опитват да защитят Навин, но Молой казва, че ако има жена в стаята му, тогава Мохини трябва да отмени сватбата. Мохини се съгласи с това.

Чукат на вратата и Навин е изненадан да ги види всички заедно. Той не позволява на Молой и другите да влязат в стаята и ги моли първо да му кажат причината, поради която са там. Молой го удря и влиза вътре. Казва му, че знае, че е с някой друг тук. Анураг започва да търси момичето в стаята. Молой крещи на Навин и казва, че веднага ще прекрати брака на Навин с Прена. Анураг намира затворена стая и е на път да я отвори, когато Прерна излиза от нея. Това шокира всички. Навин им казва, че се е обадил на Прерна, за да ѝ покаже апартамента за медения месец.

Анураг се опитва да убеди всички, че е видял Навин с друга жена, а не с Прерна. Епизодът завършва с излизането на всички от хотелската стая и смъртоносения поглед на Анураг срещу Навин.

Епизод 8 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 11 март 2021 по NOVA.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153