Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” -  какво ще се случи в епизод 14

Добави коментар

Ронита е бившата жена на Навин! Анураг се притича на помощ на Ронита! Вижте какво ще се случи в епизод 14 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Мадхури се кара на Навин, че провокирал Анураг.Той ѝ се извинява и признава, че го е направил в разгара на момента. Докато разговарят, Ронита (жената, чиято чанта е спасена от Анураг) вижда двамата и им крещи. В момента, в който Навин и Мадхури я виждат, те сядат в колата и си отиват.

Ронита се връща в къщата на Рахул, където среща Прерна и Анураг. Казва им, че е видяла бившия си съпруг и жената, която е замесена с него в престъплението. Анураг пита как се казва и тя му отговаря - Прадийп. Тя се опитва да се сети за номера на колата, но не може.

Навин идва да вземе Прерна. Вижда Ронита с нея и Анураг. След като заминава с Прерна, Ронита казва на Анураг, че годеникът на Прерна е дошъл в същата кола като тази, в която е видяла Прадийп. Анураг ѝ казва, че в Калкута има много хора, които притежават този модел на кола. Навин кара Прерна до магазина и ѝ казва, че ще я изчака в колата. Прерна намира поведението му за странно.

Навин се обажда на Мадхури. Той ѝ казва, че е видял Прерна и Анураг с Ронита. Тя му казва да се успокои и да остави нещата на нея. Докато той говори за лондонското парти и аванса, който трябва да плати, Прерна пристига и застава зад него. Докато Навин казва на Мадхури, че я обича, той осъзнава, че Прерна го слуша. Той рязко прекъсва разговора. Прерна се изправя срещу него, но Навин се оправдава и след това я връща у дома.

Междувременно Анураг се опитва да намери доказателства в стаята на Навин. Той намира заключена кутия и се опитва да я отвори. Точно тогава Мохини и Ниведета го забелязват в стаята. Когато влизат, Анураг скрива кутията. Мохини го пита защо е в стаята на Навин. Анураг измисля история. След това Ниведета му дава подарък и го моли да го даде на майката на Прерна

Когато Анураг стига до къщата на Прерна, Веена отваря вратата и го приветства. Веена моли Анураг да убеди Прерна да не се жени за Навин. Анураг я уверява, че ще говори с Прерна за това и се качва горе. Анураг отваря вратата на стаята прена и открива, че Прерна се има проблем с блузата си. Анураг първо се извинява и след това я пита дали би могъл да ѝ помогне. Тя кима и Анураг завързва възела. Той чувства нещо странно, докато прави това. Той споделя това с Прерна. След това решава да си тръгне и ѝ дава кутията, която му е дала Мохини.

Ронита получава обаждане от Мадхури, която я моли да се срещне с Навин на автобусна спирка номер 79. Ронита се съгласява и напуска къщата си. Когато стига до автобусната спирка, тя се обажда на Мадхури и ѝ казва, че не вижда Навин.

Мадхури инструктира Навин,да кара бързо колата и да убие Ронита. Ронита вижда приближаващата се към нея бърза кола и започва да бяга. Тя стига до място, където около нея има студенти и други хора, което кара главореза с Навим да спре колата. Главорезът казва на Навин, че наоколо може да има полиция и той няма да кара по нататък. Навин го моли да слезе от шофьорското място и решава да убие Ронита сама. Той кара колата и удря Ронита.

Шивани вижда какво се случва и тича след колата, за да разбере кой е виновникът. Тя не вижда Нвин, но си записва номера на колата. Анураг, който се прибира от дома на Прерна, спира заради инцидента. Води Ронита в болницата.

Ронита е в безсъзнание и в инвалидната количка. Анураг решава да я заведе в стаята на Навин. Навин му се кара. Анураг завежда Ронита в собствената си стаята. Когато тя идва в съзнание, той я пита дали бившият ѝ съпруг е виновен за инцидента. Ронита започва да обяснява, но отново припада. Анураг се обажда на лекар и го моли да дойде веднага. Мохини идва в стаята на Анураг и е изненадан да види Ронита в стаята му. Анураг ѝ разказва историята. Тя го моли бързо да се приготви за церемонията.

Прерна и семейството и идват в дома на Анураг за още един сватбен ритуал. Мадхури поглежда към Прерна и казва на Навийн, че Прерна сияе и възможно това да е така защото е влюбена в Анураг, без дори да го осъзнава. Навин смята, че тя греши. Мадхури го моли да внимава.

Прерна отива в кухнята за да вземе листа паан. Докато се оглежда, тя намира табуретка и се качва на нея, за да стигне до горния рафт. Вместо листата паан, брашно пада върху главата ѝ. Анураг я поглежда и започва да ѝ се смее. Прерна се изнервя и хвърля брашното и върху него. Изведнъж чуват как Молой да ги вика. Анураг и Прерна се почистват, за да се върнат на партито.

Мохини казва на Мадхури, че грима ѝ се е размазал. Тя я моли да отиде в една от стаите горе и да го оправи. Мадхури случайно отива в стаята на Анураг, където Ронита лежи в безсъзнание. Тя е удивена да я намери жива и изпада в паника.

Междувременно Навин хваща Прерна и Анураг заедно. На шега ги пита дали имат връзка и след това отвежда Прерна. Той слага ръка през рамото й. Докато вървят, Прерна поглежда назад и Анураг я моли да свали ръката на Навин от нея. Тя го прави. Анураг се чуди защо изпитва ревност към Навин. Дори Прерна е объркана. Мадхури се опитва да се свърже с Навин, за да му каже за Ронита.

Епизод 14 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 19 март 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153