Музика Музика и видео

Искрен Пецов с ново горещо регеденс парче - "Напомня ми нещо"

Добави коментар

Искрен Пецов с нова песен "Напомня ми нещо". Мис България Галена Димова ще вземе участие във видеото към любовния хит.
Мис България Галена Димова ще вземе участие във видеото към любовния хит.

Искрен Пецов ще покорява летните купони с горещо любовно парче. Парчето се казва "Напомня ми нещо" и е по музика и текст на актуалният изпълнител.

Искрен Пецов


Малко след като пиесата на театралната трупа, в която играе Искрен - "Дон Жуан или завещанието на стария женкар" излезе в лятна ваканция, артистът, певец и композитор Искрен Пецов запя за любов, море, солени пясъчни следи и горещи нощи. Проектът на Искрен Пецов е в стил регеденс с характерните елементи на стила: етно-вокали и инструменти и ще завладее сърцата на феновете на клубната и денс култура през лято 2010. Аранжиментът е дело на Светослав Лобошки, а парчето е записано, смесено и мастерирано в студиото на Deep Zone.

Искрен Пецов от 3 години е луд по един изключително атрактивен спорт - кайт. По-екстремни от сърфистите, почитателите на "летящия" спорт обожават усещането за свобода, вятър и вълни, които им дава той. Искрен ще се метне върху кайта за снимките на клипа към парчето "Напомня ми нещо" след броени дни.

В ролята на фатална красавица в горещото видео ще влезе Мис България-Вселена Галена Димова, която е близка приятелка на певеца. Съчетание на опасни скокове и синьо море ще пресъдаде усещането за една любов, която е опасна и непостоянна като морето - тя живее между приливи и отливи, ветрове и бури, но винаги привлича смелчаците да се "яхнат" вълните й, особено през лятото.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Искрен Пецов

„Островът“ - Кристина Димитрова и Искрен Пецов

„Напомня ми нещо“ на Искрен Пецов с гореща лятна промоция на морето

Искрен Пецов с лятно видео, посветено на Дими от Сленг

Искрен Пецов - последният гост в “Нешоуто на Нед” по GTV за този сезон

Искрен Пецов участва в „Размяна на съпруги”