Музика Музика и видео

Графа представя „Изкуствен елемент“

Добави коментар

Красива и силна енергия за промяна в новото видео „Изкуствен елемент“ на Графа

 

Красива и силна енергия за промяна в новото видео „Изкуствен елемент“ на Графа


Влади Ампов – Графа представи видеото си към песента „Изкуствен елемент“ в официалния YouTube канал на лейбъла Монте Мюзик. Сингълът излиза в момент, в който преосмислямe кои са важните неща за нас, без какво не можем и от какво наистина се нуждаем, кои сме всъщност.

Историята на „Изкуствен елемент“ започва през 2006 година, когато Графа издава албума „Честно в очи“ и прави първото си национално турне. Песента обаче не е издадена като сингъл независимо, че за почитателите му е една от най-любимите.

През 2019 година Графа включва нова версия на „Изкуствен елемент“ в албума си  „Страничен наблюдател“, а времето на изолация вдъхновява него и режисьора Башмоушън да създадат видеото към нея. Популярният от кино и телевизионния екран актьор Дани Ангелов, откликва на поканата да се снима в клипа, както и актьорите Боряна Ангелова, Стоян Колев и Траян Велев. Специално участие има и бащата на Графа Кирил Ампов от емблематичното трио “Спешен случай”,  създател и на първото телевизионно шоу за таланти Хит-1.

 

 

Песента „Изкуствен елемент“ звучи красиво и носи силна енергия. Искреният текст внушава усещането за промяна и увереност във вътрешната сила, която притежаваме. Думите “Дали ще се обърнеш, да повярваш в мечтите, които си имал, преди да се превърнеш в изкуствен елемент?“ ни карат да се замислим, но и да повярваме, че ние сме тези, които определяме кои сме сега и какво ще е нашето бъдеще.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Владимир Ампов – Графа

Графа, Любо и Орлин - “Приятели завинаги”

Графа представи “Drama Queen” - пилотния сингъл от новия му албум

Били Хлапето с ново парче с участието на Графа

Владимир Ампов – Графа стана баща за втори път

Екипът на CITY Life в съблекалнята на Графа