Музика Музика и видео

Искрен Пецов с лятно видео, посветено на Дими от Сленг

Добави коментар

Кайт сърфове, сексапилната Галена Димова, шоколадовия хореограф и танцьор Prince Sony, коктейли, яхти и сладки мечти включи в новия си клип Искрен Пецов.


Кайт сърфове, сексапилната Галена Димова, шоколадовия хореограф и танцьор Prince Sony, коктейли, яхти и сладки мечти включи в новия си клип Искрен Пецов.


  
Горещото видео е към новото парче на изпълнителя "Напомня ми нещо", а официалната му промоция ще видят всички гости на Planet Yaht Club - Марина Диневи на 06.08.2010 (петък) от 20.30ч.

За два снимачни дни екипът успя да снима на цели 4 локации на Черноморието - солниците Бургас, Марина Диневи, Вромос и Несебър. Галена Димова смени 4 супер секси визии и се превъплъти в ролята на мечтаното лятно изкушение за всеки мъж.

Искрен Пецов и Галена Димова и французинът Prince Sony


По време на снимките, покрай участниците във видеото случайно преминава французинът Prince Sony, който е известен хореограф и танцьор. Впечатлен от атрактивните кадри, той решава да демонстрира майсторските си умения в танците в клипа.

Режисьорът Андрей Хадживасилев, на който Искрен се доверява заради богатия му опит в екстремните снимки (негово дело е филма „Паркур – начин на живот”) успя да реализира идеята си за атрактивни снимки с кайт сърф. Искрен Пецов е фен на екстремния спорт от 3 години и не пропуска специфичните климатични условия, необходими за карането на кайт всяко лято.Видеото Искрен Пецов решава да посвети на трагично загиналия преди 2 години Дими от Сленг, чиято любов към екстремния спорт е била пословична.
Именно той запалва Искрен Пецов по кайт сърфа.

Междувременно към парчето прояви интерес известно Лайцигско радио. Слушателите споделили колко много им харесва песента с уникално лятно настроение.  "Напомня ми нещо" е на път да се превърне в еврохит" - споделя с усмивка Искрен.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Искрен Пецов

„Островът“ - Кристина Димитрова и Искрен Пецов

„Напомня ми нещо“ на Искрен Пецов с гореща лятна промоция на морето

Искрен Пецов - последният гост в “Нешоуто на Нед” по GTV за този сезон

Искрен Пецов с ново горещо регеденс парче - "Напомня ми нещо"

Искрен Пецов участва в „Размяна на съпруги”