Актуално В програмата

Искрен Пецов участва в „Размяна на съпруги”

Добави коментар

Искрен Пецов ще размени половинката си Диди Дрингова със семейство живеещо с 10000 евро на месец в „Размяна на съпруги”
Искрен Пецов ще размени половинката си Диди Дрингова със семейство живеещо с 10 000 евро на месец, в поредната седма серия от „Размяна на съпруги”, тази седмица по ТВ2

Диди Дрингова


Диди Дрингова е на 39 години и живее с Искрен Пецов от близо 18 години. Имат две деца – Клаудия на 16 и Георги на 2 години. Диди е известна с това, че е половинка на Искрен Пецов и с многото си участия в телевизионни предавания. Бюджетът в къщата им се запълва само от Искрен, защото Диди не работи, а гледа децата. Двамата живеят разкрепостено, нудисти са и нямат проблем всеки сам да се забавлява по заведенията. „Четвъртък ходя на ретро, събота пак и винаги по женски”, споделя Диди и допълва, че са много весело семейство и са доволни от живота. Двамата се запознават на Слънчев бряг и Диди твърди, че Искрен ѝ е първият и единствен мъж в живота, докато Пецов е на мнение, че няма как жена му да е само негова и би ѝ простил изневяра.

 Илияна Едуардс


Илияна Едуардс е на 36 години, родом е от Русе и зад гърба си има два брака. В момента е женена за трети път за Стюарт Едуардс, който е на 41 години с майка ирландка и баща англичанин.
Стюарт и Илияна имат общо 7 деца, като четири от тях са от предишните два брака на Едуард. „Ожених се за първата си жена на 13 години. Първото ми дете се роди на шестнайсетия ми рожден ден, на 17 вече имах 2 деца, а на 19 бях женен с три деца. След това се ожених за втори път, от където е синът ми Райън. Накрая се срещнах с Илияна и се влюбих от пръв поглед”, разказва той. С Илияна имат три деца – Ивела на 10, Микаела на 5 и Кирил на 2 години.
Илияна знае пет езика, занимава се с недвижими имоти. Със съпруга си се запознават в Испания „дойде да си купува вила за втората си съпруга, но ...”, спомня си тя с усмивка. Семейство Едуардс живее в голяма къща в село Орешак, освен децата с тях живее майката на Илияна и домашната им помощница, която се грижи за всичко в къщата. „Трябва да изкарам 10 000 евро, за да изкарам месеца, всичко нагоре е екстра”, ще коментира семейния си бюджет г-жа Едуардс.

Как в село Орешак ще приемат известната си нова съпруга Диди Дрингова и ще се хареса ли животът, който водят известните на Илияна Едуардс ще разберем в „Размяна на съпруги” тази събота по ТВ2.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Размяна на съпруги , Искрен Пецов

„Островът“ - Кристина Димитрова и Искрен Пецов

„Напомня ми нещо“ на Искрен Пецов с гореща лятна промоция на морето

Искрен Пецов с лятно видео, посветено на Дими от Сленг

Искрен Пецов - последният гост в “Нешоуто на Нед” по GTV за този сезон

Искрен Пецов с ново горещо регеденс парче - "Напомня ми нещо"