Музика Музика и видео

„Напомня ми нещо“ на Искрен Пецов с гореща лятна промоция на морето

Добави коментар

Ефектното видео е към новото парче на Искрен Пецов - "Напомня ми нещо"
Planet Yacht Club на Св. Влас гостоприемно отвори врати за официалната лятна промоция на клипа към парчето „Напомня ми нещо” на Искрен Пецов.

„Напомня ми нещо” на Искрен Пецов


Сред гостите на атрактивната промоция бяха Галена Димова в компанията на съпруга си Жоро и малката си дъщеричка Виктория, съпругата на Искрен Пецов Диди Дрингова, режисьорът Андрей Хадживасилев, певицата Кристина Димитрова, Теодор Георгиев, Валери и Кети Граматикови, Венко, Веси, Клаудия, участници и хора, които помогнаха за създаването на видеото. На промото присъстваха и няколко почитатели на  кайт-сърфа, с които Искрен обикновено кара в Бургас.

Клипът беше излъчен няколко пъти на голямата видеостена на пристанище Марина Диневи.
Събралите се гости се забавляваха с горещото лятно видео и новите парчета на Искрен Пецов и имаха възможност да охладят страстите с ледените коктейли на Redbull.
    
Ефектното видео е към новото парче на изпълнителя "Напомня ми нещо" и е заснет на 4 локации на Черноморието - солниците Бургас, Марина Диневи, Вромос и Несебър. Галена Димова сменя 4 супер секси визии и се превъплъщава в мечтаното лятно изкушение за всеки мъж. В клипа участие взема французинът Prince Sony, който е известен хореограф и танцьор. Искрен Пецов подкарва кайт сърф във видеото, което е посветено на трагично загиналия Дими от Сленг, чиято любов към екстремния спорт е била пословична.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Искрен Пецов

„Островът“ - Кристина Димитрова и Искрен Пецов

Искрен Пецов с лятно видео, посветено на Дими от Сленг

Искрен Пецов - последният гост в “Нешоуто на Нед” по GTV за този сезон

Искрен Пецов с ново горещо регеденс парче - "Напомня ми нещо"

Искрен Пецов участва в „Размяна на съпруги”