Архив Горещо

Ирина Флорин в „Горещо” - 27 юни, 23:30 часа

Добави коментар

Ирина Флорин говори откровено за връзката си с Кеворк Кеворкян в „Горещо” - 27 юни, 23:30 часа
Ирина Флорин в „Горещо” - 27 юни, 23:30 часаТази събота, 27 юни 2009 година гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е Ирина Флорин. След като преди три месеца двамата с Кеворк Кеворкян се появиха за пръв път заедно на петия рожден ден на „Горещо” и бяха обявени за най-горещата светска двойка, тази събота пред Венета Райкова Ирина Флорин разкрива подробности за връзката си с Мистър Всяка Неделя. Тя споделя, че се чувства много желана и щастлива в момента.

„Мъжете са много важни за всяка же
на!” – казва Ирина Флорин, за която топлината и разбирането, които получава от мъжа до себе си, както и свободата да бъде такава, каквато е са стимул за успеха й.

Мъжете, които могат да я развълнуват са тези, които „много фино и деликатно те карат да ги наблюдаваш, да си внимателна с тях, да ги уважаваш, да цениш всичко, което е свързано с тях, да те карат да мислиш за тях”.

Родена преди четиридесет и осем години в малко селце на брега на Дунав, в ерата на „Цвят лилав” Ирина Флорин става законодател в българската клубна музика. Младежкото си излъчване и безупречна фигура тя поддържа чрез спорт и здравословен начин на живот, а не с помощта на пластичната хирургия.

Ирина Флорин в „Горещо” - 27 юни, 23:30 часа


„Аз в момента се чувствам най-добре от всякога, защото се чувствам такава, каквато бих искала да се чувствам, каквато съм търсила да се чувствам!”

Иванина и Мартин


Тази събота в „Горещо” гостува още една двойка.
След участието си в четвъртия сезон на „Биг Брадър” Иванина и Мартин заживяха заедно и в момента делят един апартамент в столицата. Пред Венета Райкова двамата споделят пикантни подробности за съвместния си живот и за връзките си. Иванина разкрива, че Мартин има много обожатели дори и сред хетеросексуалните мъже, а той признава, че покрай нея вече се заглежда и по жени.

Иванина и Мартин


Иванина споделя, че много от слуховете за нея в медийното пространство изобщо не отговарят на истината
. „Много неща са лъжа! Например, че съм била с гаджето на Златка... Също така, че съм била с Валери Божинов! Аз не познавам Валери – как съм с него, не знам!” Според нея някой се опитва да създаде нов конфликт, подобен на този между Златка и Алисия: „Това няма да се получи! Няма да го допусна!... Ето, казвам на Алисия, че аз не познавам съпруга ѝ не желая да го познавам!”

Живеят ли заедно Ирина Флорин и Кеворк Кеворкян и романтик ли е Мистър Всяка неделя? Каква е тайната за добра фигура на Ирина Флорин и запознала ли е вече сина си с Кеворк Кеворкян? Имат ли идея Мартин и Иванина да станат двойка и как се правят картофи „Да ядеш и да плюеш”?

„Горещо”, събота, 27 юни 2009г., 23:30 часа, Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова , "Горещо" - телевизионен таблоид с Венета Райкова , Ирина Флорин в „Горещо”

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“