Архив Горещо

Йосиф Сърчаджиев в “Горещо”, 16 април, събота, 22:00 часа, Нова ТВ

Добави коментар

Йосиф Сърчаджиев помоли Венета Райкова да махне грима си в “Горещо”, 16 април, събота, 22:00 часа, Нова ТВ
Йосиф Сърчаджиев в “Горещо”, 16 април, събота, 22:00 часа, Нова ТВТази събота, 16 април специален гост в студиото на телевизионния таблоид “Горещо” е големият български актьор, а отскоро и режисьор Йосиф Сърчаджиев.

В едно много емоционално интервю той говори за равносметката, която човек прави след като е бил на прага между живота и смъртта, за това как се е променил животът му след инсулта и за театъра. Превръщането си от актьор в режисьор той самият определя като житейска необходимост.

Йосиф Сърчаджиев в “Горещо”, 16 април, събота, 22:00 часа, Нова ТВ

“Приятелството е нещо много, много фино, много важно за живота на човека. Аз не умеех да правя приятелства - истински... Когато се върнах от оня свят, реших да махна гримовете си. Това е важно да го направим в живота ни – ние сме непрекъснато в гримове... ” – казва Йосиф Сърчаджиев и говори за лудостта и магията на театъра, за гениалните актьори и голямата си раздяла със сцената.

Тази събота “Горещо” представя и първия участник в проекта “Отвлечени от извънземни” – 25-годишния студент по медицина Васил. Той разказва как е бил отвлечен като дете и как след това започват да се случват доста странни неща – всички електроуреди около него гърмят, спалнята на баща му се запалва... Васил демонстрира върху Венета Райкова способностите, с които смята, че може да помага на хората и които според него са се отключили в следствие на отвличането му.

„Горещо”, събота, 16 април 2011г., 22:00 часа, Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“