Кино

Харисън Форд и Даниел Крейг си партнират в нов проект на Спилбърг - "Каубои и извънземни"

Добави коментар

Харисън Форд и Даниел Крейг си партнират в нов проект на Стивън Спилбърг - "Каубои и извънземни"
Стивън Спилбърг и компания за пореден път доказват гениалността си във фантастичния екшън с уестърн заряд КАУБОИ И ИЗВЪНЗЕМНИ.Историята се развива през 1873 година в малко пустинно градче, разположено в щата Аризона. Странник без никакви спомени (Даниел Крейг), незнайно как, се озовава в малкия пустинен град Абсолюшън. Единствената следа и връзка с миналото си той намира в гривна, която блести на ръката му. Чуждоземецът открива, че хората от това малко градче не са добре настроени към непознатите и никой не върви свободно по улиците, освен ако не е упълномощен от шериф Доларайд (Харисън Форд).

Никой не предполага, че съществуващият страх до този момент е нищо в сравнение с това, което предстои да се случи – атака на извънземни мародери. Нападайки с голяма скорост, безмилостните същества отвличат безпомощните хора един по един. Единствената надежда за спасение на градчето е странникът, който те толкова отричат.

След като боецът малко по малко започва да си спомня кой е и от къде е дошъл, той осъзнава че знае тайна, която може да спаси всички от извънземните нашественици. С помощта на неуловимата Ела (Оливия Уайлд), той се съюзява с бившите си врагове начело с шериф Доларайд с единствената цел да унищожат марсианците. Обединени срещу общия враг, те планират мисия, която да им осигури оцеляване.

Актьорският състав на КАУБОИ И ИЗВЪЗЕМНИ включва холивудските звезди Харисън Форд („Индиана Джоунс”, „Сутрешен блок”), Даниел Крейг („Джеймс Бонд”) , Оливия Уайлд („TRON: Заветът”) и Сам Рокуел (“Зеленият път”, „Всичко ни е наред”). Водени от  Стивън Спилбърг, към създателите на филма се открояват заслужили славата си именав бранша като продуцентите Рон Хауърд и Браян Грейзър („Красив ум”) и сценаристите Алекс Кърцман и Роберто Орки („Стар Трек”). Режисьор на продукцията е Джон Фавро („Железният човек”).

Премиера: 12 август 2011г. Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Каубои и извънземни

Джеймс Бонд срещна Индиана Джоунс на гала премиерата на КАУБОИ И ИЗВЪНЗЕМНИ