Лица Други

Господарка на злото 2 от петък по кината

Добави коментар

Господарка на злото, феномена от 2014 година, който буквално взриви българския и световния бокс офис вече има продължение.

Господарка на злото, феномена от 2014 година, който буквално взриви българския и световния бокс офис вече има продължение. Сега към очарователните дами Анджелина Джоли и Ел Фанинг се присъединяват Мишел Пфайфър, която влиза в ролята на майката на принц Филип – кралица Ингрит, и Чиуетел Еджиофор (Доктор Стрейндж, Цар Лъв), който влиза в ролята на безстрашния предводител на тъмната страна, радетел на мира между човеците и магическите създания - Конал. С впечатляващите си и силни роли, двамата ще допринесат не само за разширяване на хоризонта на зрелищния сюжет на филма, но и заемат ключово място в развръзката, за която всички се чудим дали ще е заветното „и заживели щастливо“.

Вижте къде и кога да гледате „Господарка на злото 2“

Злодеида и нейната кръщелница Аврора поставят под съмнение сложните семейни отношения, които ги обвързват. Те биват разединени заради неочаквани обрати, любовта и предложението за брак  и нови, тъмни сили, които се изпречват на пътя им. Техните отношения, породили се от страдание, отмъщение и безгранична любов, разцъфнаха красиво, но омразата между човечеството и феите все още е не е загърбена.

 

Добави описание

 

Предстоящият брак на Аврора и принц Филип пък е причина за празненство и обединяване на двете кралства, в които съществуват двата свята на хората и магическите създания. Когато обаче неочаквана среща е повод за нов съюз, Злодеида и Аврора са разделени на две враждуващи страни в жестока война, която ще постави на изпитание уважението им една към друга и ще покаже дали наистина е възможно те да бъдат едно семейство!

 

Дали човеците и съществата от вида на Злодеида ще намерят път един към друг и ще съумеят да споделят един общ свят? Дали любовта на принцеса Aврора ще може да бъде равно разпределена между Господарката на злото и кралица Ингрит? И с какво трябва да се пребори принц Филип, за да запази любимата си? Очакваме една от най-епичните продукции тази година да ни разкаже всичко това и да преминем заедно отвъд легендата!

 

Добави описание

 

В Господарка на злото 2 участват Анджелина Джоли, Ел Фанинг, Чиуетел Еджиофор, Сам Райли, Харис Дикинсън, Ед Скрейн, Имелда Стонтън, Джуно Темпъл, Лесли Манвил и Мишел Пфайфър в ролята на кралица Ингрит. Режисьор на филма е Йоахим Рьонинг, а сценарият е дело на Линда Уолвертън, Ноа Харпстър и Мика Фицърман-Блу. Продуценти на Господарка на злото 2 са Джо Рот, Анджелина Джоли и Дънкан Хендерсън, а изпълнителни продуценти са Мат Смит, Джеф Киршенбаум и Майк Виайра.

Вижте къде и кога да гледате „Господарка на злото 2"

Господарка на злото 2 идва в кината на 18 октомври на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Господарка на злото 2