Архив Горещо

„Горещо” в Петрич - снима филм за Ванга

Добави коментар

„Горещо” е в Петрич - снима филм за Ванга. С екипа пътува и шестмесечният син на Венета Райкова – Патрик.
Венета Райкова Зрителите на „Горещо” ще имат уникалната възможност да опознаят живота на Ванга, разказан от най-близките ѝ хора в едно от първите издания на предаването. Вече втори ден екипът на „Горещо” е в Петрич, където снима филм за Ванга.

При пристигането си в къщата-музей на пророчицата в Петрич, екипът бе топло посрещнат с китка здравец от група дечица, които, облечени в специални тоалети, участват във всяко едно мероприятие в къщата-музей още от самото ѝ откриване.

В градината на къщата най-близките приятели и съседи на Ванга посрещнаха екипа с топла баница и любимата напитка на Ванга – студена мента. Но преди някой изобщо да докосне бутилката, тя се счупи и ментата се разля на земята. „Това е знак, че Ванга е тук сред нас!” – казаха възрастните хора, познавали пророчицата най-добре от всеки друг.

Екипът на „Горещо” е впечатлен от разказите на хората, споделили с Ванга последните години от живота ѝ - най-близката ѝ приятелка леля Атидже, леля Витка, която е била неотлъчно до нея, на чичо Пешо, който се е грижил за безопасността ѝ и на леля Мара и чичо Славчо, които са живели врата срещу врата с нея от идването ѝ в Петрич.

Всички те споделят, че за пръв път истината за живота на Ванга се разказва от най-близките ѝ хора, с които тя е живяла толкова години. Лично леля Витка, която се е грижила денонощно за Ванга, споделя, че през последните си години пророчицата е мечтала да се снима филм за нея, в който най-близките ѝ хора да разказват за живота и делата й.

Освен разказите и спомените на най-близките, екипът засне и изложените в къщата-музей в Петрич лични вещи на Ванга, както и стаята в която е приемала, спалнята, в която си е почивала и молитвената стая с чудодейната икона.

А с екипа на предаване пътува и шестмесечният син на Венета Райкова – Патрик.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова , "Горещо" - телевизионен таблоид с Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“