Архив Горещо

„Горещо” - събота, 4 юли

Добави коментар

Милко Калайджиев гостува в „Горещо”, събота, 4 юли, 22:00 часа, Нова ТВ


Водещата на „Горещо” продава сладолед на Графа заедно с участничката в четвъртия сезон на „Биг брадър” Даниела


Милко КалайджиевТази събота, 4 юли 2009 година от 22:00 часа телевизионният таблоид „Горещо” ще зарадва своите зрители с едно много забавно интервю на Милко Калайджиев. Баткото на пиленцата признава, че след участието си в последното издание на „ВИП Брадър” хората много му се радват и го поздравяват навсякъде, където отиде. Дори на плажа Милко раздава автографи като се подписва върху доста необичайни части от телата на своите фенки. Според него участието му в реалити формата е било освен много приятно и много полезно – хората са го опознали и са разбрали кой всъщност е истинският Милко Калайджиев.

Венета и Милко


Половинката му Марги приема славата и известността му добре и не ревнува, а децата му изненадващо не следват пътя на баща си, а са отдадени на тениса и печелят турнир след турнир. Милко разказва за най-трудните моменти в живота си, когато му се е налагало да тръгва от нулата и не е имал пари дори за кафе.

Под изненаданите погледи на минувачите
Венета Райкова влезе в ролята на продавачка на сладолед под вещото ръководство на Даниела.

Венета Райкова влезе в ролята на продавачка на сладолед под вещото ръководство на Даниела.


Една от най-провокативните участнички в четвъртия сезон на „Биг Брадър” Даниела в момента продава леденото изкушение на голяма столична улица, затова Венета Райкова реши да провери как се е променил животът ѝ след излизането ѝ от къщата.

Въпреки всички публични обещания да помогне с част от наградата на Даниела, Георги не само не е спазил мъжката си дума, но дори не вдига телефона си, за да говори с нея.

„Малко съм разочарована от Георги! Не защото ми е обещал пари, а защото не ми вдига телефона да го чуя!... Исках да му честитя рождения ден, след това имения ден – като на приятел. Ние бяхме доста близки в къщата и аз мислех, че ще си останем такива, но явно съм се лъгала.”

Венета Райкова влезе в ролята на продавачка на сладолед под вещото ръководство на Даниела.


В момента Даниела и Иванина са много добри приятелки, виждат се всеки ден, но нищо повече, въпреки че Даниела признава, че все още има чувства към нея.

Ще участва ли Венета Райкова в клипа на Милко Калайджиев, който екипът на предаването обеща да заснеме? Превзе ли династията Калайджиеви Свиленград и защо Милко толкова обича родния си град? Какво е общото между синовете му, сър Алекс Фъргюсън и Антонио Бандерас и защо е забранил на наследниците си да пеят? Има ли нова любов след Иванина в живота на Даниела и защо майка ѝ е приела много тежко участието ѝ в реалити предаването?

 „Горещо”, събота, 4 юли 2009г., 22:00 часа, Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Милко Калайджиев в Горещо , Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“