Архив Горещо

„Горещо” - събота, 14 ноември от 22:15 часа

1 коментар

„Горещо” продължава разказът на скандалния радиоводещ Боби Цанков и личната нумероложка на звездите Стефка - събота, 14 ноември от 22:15 часа


„Горещо” продължава разказът на скандалния радиоводещ Боби Цанков и личната нумероложка на звездите Стефка  -  събота, 14 ноември от 22:15 часа

Боби Цанков


Тази събота, 14 ноември от 22:15 часа в телевизионния таблоид „Горещо” продължава разказът на скандалния радиоводещ Боби Цанков за познанствата му с много от емблематичните за подземния свят фигури. През 2004 година гръмна скандалът, че Боби Цанков използва коли и охрана на НСО като самият главен прокурор тогава заяви, че журналистът се е возил в неговата кола, в колата на президента и на министър-председателя и са го возили личния шофьор на президента Първанов, охранителите на Никола Филчев и екипа на Симеон Сакскобургготски. Как Боби Цанков минава под крилото на НСО?

Един ден в радиото при него идва мъж със сив шлифер и заплашва да го ликвидира, ако в рамките на следващия ден не бъде изплатена петцифрена сума. По това време Боби Цанков няма охрана и само след един телефонен разговор той минава по крилото на НСО. На следващата сутрин пред дома му го чака тъмносин „Мерцедес” със синя лампа на покрива, в който Боби Цанков разпознава колата на главния прокурор Никола Филчев, който в този ден е в чужбина. С включена сигнална лампа колата го отвежда до радиото. Мъжът със сивия шлифер отново се появява, но охранителите на НСО го „понабиват” и го пращат в ареста. „Ето така започнаха реално моите контакти с НСО!” – разказва Боби Цанков.

Той разкрива в детайли една престъпна схема за пране на пари и разказва за двата опита за покушение срещу него – взривът пред дома му и стрелбата със снайпер по него.

личната нумероложка на звездите Стефка


След предишния епизод на „Горещо” екипът получи стотици молби за връзка с личната нумероложка на звездите Стефка. Големият брой на нуждаещите се от нейната помощ я убеди да пренебрегне личното си спокойствие и тази събота с изричното ѝ съгласие „Горещо” ще обяви телефонен номер, на който всеки може да се свърже лично с нея. А в предаването в един уникален експеримент Стефка прави нумерологична прогноза на няколко от най-известните мъже в България, без да знае имената им, използвайки единствено рождените им дати.

Кой от най-известните български мъже се е прераждал 216 пъти и на кого кодът съвпада с божествения? На кого забраната за семейство е изтекла скоро и ще се ожени ли някога един от най-желаните ергени? Каква е истината за прословутия бой в дискотека „Ескейп” и как се перат пари?

„Горещо”, събота, 14 ноември 2009г., 22:15 часа, Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“