Архив Горещо

„Горещо”: Интервю с Галена в два през нощта, , събота, 15 май, 22:10 часа, Нова ТВ

Добави коментар

„Горещо”: Интервю с Галена в два през нощта, , събота, 15 май, 22:10 часа, Нова ТВ


Милко Калайджиев прави много нестандартна промоция в автомобил на най-новото си парче със специалното участие на Венета и „Горещо”


Галена


На 10 май фолк дивата Галена направи промоция на новия си албум като избра екипа на телевизионния таблоид „Горещо” да отрази събитието, затова тази събота, 15 май от 22:10 часа предаването ще покаже как Галена представи най-новите си песни, кои нейни колеги и колежки уважиха партито и какво мислят най-любимите поп фолк звезди за нея

Милко Калайджиев Два часа след полунощ в края на официалната част звездата на вечерта Галена застана пред камерите на „Горещо”, за да разкрие подробности около организацията на промоцията: „Аз съм на мнение, че ако искаш да получиш, трябва да дадеш. За да впечатлиш хората, трябва да се постараеш! Наистина и Галин много ми помогна, защото, ако не беше той, просто нямаше как да се състои това всичко!”

Стилната промоция бе уважена от най-големите имена във фолк индустрията – нещо не много често срещано в тези среди – които споделиха впечатленията си от Галена и ѝ пожелаха това, за което всеки изпълнител мечтае. Камелия призна, че познава Галена още от времето, когато не е била толкова популярна и разкри, че звездата на вечерта е имала период, когато се е страхувала да излезе на сцената. Камелия разкрива и подробности за новото телевизионно предаване, на което ще е водеща.

Райна


 „Човекът Галена го познавам от много скоро, изпълнителят – от много отдавна!... В нея няма скрити и злобни помисли, а пък аз гледам да комуникирам с хора, които не са лицемери и бих казала, че тя е от хората, които не са такива!” – признава Райна и споделя, че много се радва на детето на Галена, но на самата нея още ѝ рано да има дете: „Аз не съм от хората, които след една връзка се хвърлят веднага в друга, т.е. не съм готова за толкова сериозен ангажимент. Може би, когато намеря подходящия човек – да ме накара да се чувствам готова и сигурна, че го искам - няма да се дърпам.”
Бони

Бони, на която съвсем наскоро от студиото на „Горещо” маг Сибила предрече второ дете, призна, че вече много хора са я питали дали е бременна. Приятелят й, който я придружаваше, сподели, че бебе все още няма, но ще го очакват, щом маг Сибила е познала за бебетата на Венета Райкова и Димитър Бербатов. „Да си пожелаем да е момче! Нека да бъде момче, Господи” – каза Бони.

Преслава, Константин, Андреа„Нищо лошо не мога да кажа за Галена, защото е страхотен човек и то се вижда колко много колеги - мога да кажа всички колеги - са дошли да я уважат. Това е достатъчно!” – сподели Илиян Тупалката в компанията на Борис Дали, Преслава, Константин, Андреа, Гергана, Валя, Соня Немска с малката си дъщеричка, Малина, Милко Калайджиев и други.

Защо албумът на Галена е „Официално забранен”? Как се събират толкова много звезди на едно място? Коя е „великолепната четворка”? Какво си пожела Галена за 25-тия си рожден ден? Какво прошепна Галин на Галена на сцената? Какво ѝ пожелаха от сърце колегите й?

Как се чувства Соня Немска без Денислав?


Как се чувства Соня Немска без Денислав? Кога ще е сватбата на Бони?

„Горещо”, събота, 15 май 2010г., 22:10 часа, Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“