Актуално В програмата

Горещи емоции, задкулисни игри и горчиви тайни в „Алея на славата“

Добави коментар

Нова порция горещи емоции очакват зрителите в сериала „Алея на славата“ от вторник до четвъртък от 20:00 ч. по NOVA. Дълбоко пазени тайни от миналото ще бъдат разкрити, а кухните на двата ресторанта „Алея“ и „Беарнез“ ще станат част от задкулисни игри и предателства, които ще бележат бъдещето на героите.

© NOVA/Красена Ангелова

Али (Радина Боршош) и Милен (Мак Маринов) ще опитат да въведат нов ред и концепция в семейния ресторант на техните родители – „Алея“, но идеите им няма да срещнат очакваната реакция. Двамата ще преминат и през нов крах в отношенията си, след като случайно попадат на вечеря в ресторанта на шеф Лагадинов (Деян Донков) заедно с половинките си.

Междувременно топ готвачът на България е впечатлен от таланта на Али и ще направи няколко неустоими предложения към нея. Изненадващо шеф Лагадинов ще прекрачи прага на „Алея“, а Слави (Свежен Младенов) и Валентина (Маргита Гошева) ще останат шокирани. Каква е причината за посещението му в семейния ресторант?

© NOVA/Красена Ангелова

Милен ще нагази още по-дълбоко в тъмните схеми на Пумпалов (Борислав Чучков), а подземният бос няма да му остави право на избор. Валентина от своя страна ще усети, че нещо нередно се случва в „Алея“. Дали подозренията й ще бъдат достатъчни да хване Милен в крачка или ще й се наложи да потърси подкрепа от друго място?

Какво ще доведе самотната майка и стриптийзьорка Тина (Радина Кърджилова) пред вратата на „Алея“? В каква ситуация и от кого ще бъдат хванати Слави и Марта (Ирина Жамбонас)? Какво ще се случи с Калина (Мария Сотирова) и съпруга й – Никола (Ясен Атанасов)? Защо зрителите ще станат свидетели на поредните спорове между Али и Теодор? – разберете тази седмица в новите епизоди на „Алея на славата“ от вторник до четвъртък от 20:00 ч. по NOVA!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Алея на славата

Изненадващи ходове на Марта обръщат действието в „Алея на славата“

Тъмната страна на шеф Лагадинов излиза наяве в „Алея на славата“

“Алея на славата”: Тайните на шеф Лагадинов излизат наяве

„Алея на славата“: Рокади в горещите кухни на "Алея" и "Беарнез"

Неочаквани арести в „Алея на славата“