Актуално В програмата

Георги Низамов свали шестата маска в „Маскираният певец“

Добави коментар

Падна и маската на Мозъка във втория сезон на „Маскираният певец“, а зад нея се криеше актьорът Георги Низамов.

Падна и маската на Мозъка във втория сезон на „Маскираният певец“, а зад нея се криеше актьорът Георги Низамов. Той изпълни песента „Brother Louie” на Modern Talking в оспорваната битка за гласовете на зрителите с Бебето и Палячи.

 

„Точно тази вечер съм с приятели на купон. А те мислят, че съм по жени. Много е сложно. Децата ми ме заподозряха, но им казах, че съм Змията и когато Борис Солтарийски свали маската, те оттеглиха подозренията си напълно“, сподели Низамов за трудността да се криеш от всички близо два месеца.

 

Добави описание

 

Алекс Раева и AZIS успяха да разкрият актьора и затвърдиха детективските си способности.

 

И този път най-мистериозното шоу в ефира предостави на зрителите истински емоции и много смях. В две битки маска срещу маска с изпълненията си се изправиха Макаронът, Хищницата и Мозъкът, както и Бебето и Палячи. С разнообразни предположения и много добро настроение Алекс Раева и AZIS, заедно с гост-детективите Стефания Колева и Юлиан Вергов, опитаха да разберат какво е значението на предметните улики, които донесоха всички участници. Сред тях зрителите видяха обувки, маска-домино, очила, перлено колие и каишка за куче, а сред новите заподозрени звезди бяха  Елена Брусарска, Надя Петрова, Димитър Маринов, Крум  и Мария Илиева.

 

Добави описание

 

Феновете на предаването имаха удоволствието да видят цели двама от любимите си герои от предходния сезон на „Маскираният певец“. Под прожекторите излязоха Шапката и Принцесата, които свалиха маските непосредствено след изпълненията си.

 

„Това е моят дебют, никога в живота си не съм пял на професионална сцена. Благодаря на „Маскираният певец“ за тази огромна чест“, каза развълнвано журналистът Антон Стефанов, който бе скрит зад маската на Шапката, превърнал се в същинска изненада за панела и зрителите.

 

Добави описание

 

Ослепителна в красивата рокля на Принцесата беше Дара Екимова, която също успя напълно да заблуди следователите. „За мен беше чест и удоволствие да съм на тази сцена. Това е истинска сбъдната мечта“, разкри тя за емоцията да бъде част от шоуто след невероятното си изпълнение на „One Night Only” на Дженифър Хъдсън.

 

Добави описание


Не пропускайте новите битки и изпълнения на маските следващата събота в „Маскираният певец“ в 20:00 по NOVA!
 

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Маскираният певец

Падна втора маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Марта Вачкова: „Маскираният певец“ е една голяма игра“

Tретият сезон на „Маскираният певец“ стартира тази събота

Есенният телевизионен сезон на NOVA – по-богат и разнообразен от всякога

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение